tisdag 29 maj 2012

Visst är det mysigt...

 när det skymmer och man kan tända lite ljus i den ljuva vårkvällen, höra koltrastens sång och veta att vi har hela sommaren framför oss.
 Det här måste vara årets bästa tid, mellan hägg och syren, och det är så vackert i naturen att man nästan håller andan. Jag vill stoppa tiden, här och nu! Den rusar iväg och därför är jag lite frånvarande i Blogglandia. Kanske blir det en längre paus, eller så kommer jag i gång igen. Vi får se!

Det blev lite kvällsbilder från stugan. Snart ska vi dit igen. Mycket jobb återstår att göra, men vi börjar skönja ljuset i tunneln, åtminstone för i år!

En härlig vecka önskar jag alla som har vägarna förbi!

♥♥♥

söndag 6 maj 2012

Laborerar

 Hej alla rara!

Här har det varit en intensiv vecka. Mormor åkte in på akuten igen med hjärtstillestånd med samma symtom som i januari. Nu har hon fått en permanent pacemaker inopererad och mår under omständigheterna bra. Puh! Det var några tuffa timmar med mycket oro! Nu hoppas jag att hon kommer att må bra en lång tid framöver. Dessutom har jag själv varit hängig och krasslig i över en vecka nu. Jag gick till doktorn i fredags som konstaterade att det var virus men jag undrar... halsont i tio dagar känns lite märkligt.


 För ett par veckor sedan såg jag att Emma med bloggen "Emmas vita drömmar" hittat underbara fönsterjalusier på Ica. Jag har jagat Uppland runt utan framgång, ingenstans har jag hittat några. I min desperation har jag nu hakat av några små luckor från ett gammalt badrumsskåp och ställt dem i sovrumsfönstren. De är lite för små men får duga än så länge. De var ju gratis i alla fall.



Kameraväskan har inte heller dykt upp så nu har jag plockat fram den gamla systemkameran. Håller på att vänja mig med den stora "klumpen". Laborerar och trixar och det är ganska roligt för man kan ställa in fokus på ett helt annat sätt med stora objektivet. Gillar när man kan skapa bilder med suddig bakgrund, måste bara hitta lite bättre motiv.

Nu ska jag lägga mig och vila en stund på soffan. Vill bli frisk!

En underbar söndag önskar jag alla som kikar förbi!
Hoppas att ni hinner njuta av vårsolen en stund!