fredag 21 september 2012

Härliga fredag!




Idag har jag haft en riktigt härlig dag med mina elever i skolan, sådana dagar som gör att man bara ÄLSKAR sitt arbete!

Kikar in lite snabbt för att önska er alla en skön helg! Nu väntar fredagsmys!

Kramar Anna-Lena


- Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 18 september 2012

Stugmys




I helgen var vi uppe i stugan. Det kändes så härligt att komma dit igen, det har gått en hel månad sedan sist.








I somras köpte vi soffan Ektorp med divan från Ikea. Valet föll på en sandfärgad klädsel och divan-del för i den får hela familjen plats. Lite trångt är det allt men som ni vet, finns det hjärterum så finns det... Sista renoveringen som jag hann göra innan sommarlovets slut var att måla spröjsen i fönstren i storstugan.Det var ett pillergöra men väl värt besväret.
 
 

Hugo hjälpte mig att fixa lite mysig lördagsstämning, medans de andra grabbarna sysslade med gräsklippning och gjorde fint ute.



Maja passade på och tog årets sista spadtag vid stranden. Jag längtar redan till nästa sommar!
Det var min helg i några korta rader. Undrar just vad ni andra pysslat med?

En skön kväll önskar jag alla som kikar förbi!

Kramar Anna-Lena


Posted using BlogPress from my iPhone

tisdag 11 september 2012

Växthusdrömmar




Ok! Jag har cafestolen, rottingfåtöljen, krukan, blommor och zinklådan och platsen. Det som fattas är växthuset gjort av gamla fönster med marockanskt klinker som golv.

Häromdagen fick jag insikten att det faktiskt bara är jag som kan förverkliga mina drömmar. Jag vet att det låter som en riktig klyscha, men det är faktiskt så det ligger till.

Första steget skulle kunna vara att fälla det halvdöda plommonträdet, gräva ur jorden, mura en mur, lägga grus i stället för gjuta grund med klinker,köpa byggmax färdiga regelverk för 15 kvm bod, anpassa den efter mina gamla fönster som ligger i förrådet, måla. Taket är det stora problemet om man bortser från allt grävande, murande och snickrande. Men, jag skulle nog komma på en tak-lösning under resans gång.

Jag får nog fortsätta att drömma ett tag eller så försöker jag förverkliga mina drömmar. Jag kan ju alltid börja med trädet!

Önskar alla som kikar förbi en bra dag!

Kramar Anna-Lena
 

Ps. Bilden är från senaste numret av Jeanne d'Arc living

- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 9 september 2012

September




Mitt sommaruppehåll blev visst lite längre än vad jag hade tänkt mig. Det har varit intensiva månader och inte heller så särskilt roliga. Sommar med sorg och andra tråkigheter. Livet går som vi alla vet -upp och ned - och i somras gick det mest nedåt. Alla i min familj mår dock bra och det är också därför jag valt bort bloggen. Det viktigaste för mig har varit att tillbringa mycket tid med mina nära och kära!

Om jag kommer fortsätta blogga vet jag inte. Det är så väldigt mycket som tiden ska räcka till. Jag har börjat studera igen, parallellt med arbete och sedan ska ju tiden räcka till familj och allt vad det innebär.

Nu testar jag mig fram med Instagram och bloggande från mobilen. Kanske hjälper den nya tekniken mig att hinna med, även fast inläggen inte blir lika fina.

Jag tänkte bara skriva några rader men snart har jag skrivit en hel "bibel". Nåja, hur det än är och blir vill jag bara säga att jag har SAKNAT er alla!

Må så gott tills nästa gång!

Kramar Anna-Lena


- Posted using BlogPress from my iPhone