måndag 23 mars 2009

Doftande kryddväxterUnder helgen hade vi ytterligare ett kärt återseende med goda vänner och tidigare kollega. Vi hade turen att vara gravida samtidigt och lärde då känna varandra ännu bättre. Sist vi sågs var på stranden i Thailand och det är bara ett par månader sedan men det känns som en hel evighet. De var så gulliga och hade med sig en härlig rosmarin som nu tillsammans med basilikan sprider en underbar väldoft i vårt kök. Älskar färska kryddor! Hoppas att vi kan få till en återträff med hela gänget längre fram i vår- kanske en picknick i det gröna?

Här kommer en bild på mitt misslyckade helgprojekt. Blev inte nöjd med texten på lådan så jag påbörjade en ommålning som också blev pannkaka. Nu står lådan i tvättstugan och väntar på en omgång till med vit färg och sen får vi hoppas att jag lyckas bättre. Det är lite pillrigt när man ska måla smala linjer. Undrar om det finns någon vattenfast dekorationspenna man kan använda i stället? Då kanske det går något lättare, får nog ta en sväng förbi Flugger och fråga.

Hade också tänkt visa några vårplanteringar men det gick i stöpet när VINTERN kom tillbaka! I stället får jag visa en bild på ett gulligt hjärta från Miljögården som jag hittade på butiken "underbara ting" i Sigtuna. Ett besök där rekommenderas för alla er som älskar inredning i den slitna fransk- danska lantliga stilen.


Ha en härlig måndag och kör försiktigt!

1 kommentar:

Gammalt o nytt sa...

Härligt med doftande kryddor!!
Texten ser kanon fin ut.
Hoppas att du får en trevlig måndag/Kram

Irene