söndag 6 november 2011

Donatella

Säg hej till min donatella Ella! Jag har letat så länge efter en provdocka att jag faktiskt resignerat och gett upp. Någon vacker vintagedocka kommer jag nog aldrig att hitta, så nu har jag slagit till på en relativt nytillverkad Blocketfyndad variant. Donatellan passade rätt bra mot den gamla stolen och planschen men ni tror väl inte att den ser ut så här längre... Om jag inte hittar vintage, får vintage skapas av mig. Både penseln och symaskinen åkte fram igår. Resultatet får ni se i morgon.Lovet har även bjudit på en historie-lektion. Hugo hittade ett väldigt avancerat modellskepp på loppis för 25 kr och jag kan villigt medge att jag nästan ångrade inköpet när vi packade upp hela historien. Skam den som ger sig, vi har klurat, klistrat och klurat lite till. Bruksanvisningen var väl inte den bästa i världen men som tur är har vi många timmar av kreativt legobygge bakom oss, vilket var till hjälp. Alla delar sitter inte helt rätt men det ska ju också synas att ett slagskepp från andra världskriget varit utsatt för strid. Trots skavankerna är Hugo väldigt stolt över sitt lilla höstlovsprojekt och mamma med!


En fortsatt fin och rofylld allhelgonahelg önskar jag alla som kikar in!


♥♥♥

8 kommentarer:

Vitt hus med svarta knutar sa...

Jag tycker din provdocka är fin och säkert en bra början för att göra den i mer vintagestil. Det ser pillrigt ut med slagskeppet, fasligt många små bitar och detaljer...

Ditt förra inlägg ger julkänsla, smart att börja i tid=) Jag har för första gången handlat julklappar så här tidigt...fast det finns ju några till...

Önskar dig en fin fortsättning på söndagen!
Kram,
Regina

Zinkhjärtat ♥ sa...

Jag älskade att sitta och bygga lego med killarna! Det finns ju så mycket fina modeller att välja på numera:) Tyvärr så är inte lego roligt längre - skulle kanske prova modellbygge istället:)!
Stor Kram Annelie ♥

Lyckoslanten sa...

Jag önskar mig också en provdocka! Skam den som ger sig! Tycker ju att din är fin som sådan! ♥

Jenny sa...

Så fin! Den kommer bli ännu finare är jag säker på ;) Mysigt med lov-pyssel.
Vad fin skänk du har och massor med fina saker uppe på! Klart man ska förbereda så mycket som möjligt så man kan njuta av adventstiden!
Ha en bra start på veckan, kram Jenny

Tinas vita bo sa...

Jättefin docka!!
Är jättenyfiken på vad du tänker göra med den!!!

Vilket pillergöra! För sånt är jag för otålig. hihi

Ha en mysig kväll
Kramis Tina

Rosvikslyckan sa...

oh my... vad fin. Nyfiken blev jag på hur den kommer se ut, kikar in i morgon då:) .

Vad duktiga ni varit på att bygga , verkar vara väldans många små bitar.

ha en härlig ny vecka
kram
Jenny

Bellevuegård sa...

Ska bli spännande att se resultatet! Kul att du vill följa vår blogg...

Kram Linda

Cc sa...

Den blir nog finare än de gamla då du varit framme. Ser fram emot resultatet. Kram