fredag 10 september 2010

Vi bor faktiskt också här

Hej alla söta!
Här går det trögt på blogg -och inredningsfronten. Känner att min tid inte riktigt räcker till. Har börjat på en ny skola där jag och mina två härliga kollegor håller på och bygger upp en ny verksamhet för nyanlända elever. Vid skolstarten hade vi bara 13 elever i år F-6 och nu är vi snart 24. De flesta av barnen kommer från olika länder. Det är oerhört spännande och roligt men också väldigt krävande då verksamheten aldrig är statisk.

Förutom allt arbete så har man ju ens eget familjeliv som för mig är det viktigaste av allt och där måste man ju också räcka till. Bloggandet kommer tyvärr att få stå lite åt sidan under en period och då jag har svårt att göra saker halvhjärtat funderar jag emellanåt på att ta en paus. Samtidigt känner jag mig själv så pass väl att jag vet att det kommer vara svårt för mig att släppa taget helt. Kanske finner jag en balans...hoppas det!

Som sagt här hemma går det sakta med det mesta. Vi väntar fortfarande på att lite saker ska färdigställas i samband med utbyggnaden. I köket har vi fått upp ett litet furuskåp som jag köpte på en höstmarknad i Rimbo för ett par år sedan. Skåpet har jag vitmålat och jag har även planer på att byta ut baksidan till pärlspont.

En annan sak som gör att allt går lite långsamt för oss är att några andra faktiskt också bor här och de lämnar ett och annat spår efter sig. Tycker att jag går och plockar efter dem jämt, hihi...

Fina halsband kan man hitta här och var...

och söta kaniner tillsammans med en och annan legobit...


pennor, teckningar och pärlplattor...

och andra små intressanta lämningar...

Det är väl för tur att våra små också "bor" här för de förgyller ( förutom att bidra med färgklickar) vår tillvaro enormt. Som häromdagen när vi alla satt kring middagsbordet och diskuterade sjuårige Hugos läxa om viktiga egenskaper som en kompis bör ha. Bröderna kom fram till att en kompis ska vara snäll och hjälpsam då vår 3-åriga Maja helt plötsligt inflikar med orden kanske glad! Gissa om att vi blev fulla i skratt. Vår lilla tös börjar bli stor!


Önskar alla som kikar in här en
underbar och skön hösthelg!


Posted by Picasa

6 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Ja allting har sin tid. Ibland hinner jag inte heller med bloggandet som jag skulle vilja. Då får det bli lite pauser och så kommer det något inlägg när man känner för det.
Visst bör det få synnas att det finns barn i ett hus.Ett hem ska vara levande :)
Ha en fin helg! Kram Kicki

S o F sa...

Så härligt det ser ut A-M med tillbyggnaden och ljuset som faller in genom de stora fönstren/dörrarna som går ända ner till golvet.

Mysigt!

Självklart ska du vara rädd om dig och din tid - blogga kan du göra sporadiskt nån gång då och då...när det finns tid över.

Ha det riktigt gott!

Med en doft av lavendel sa...

Hej
Ibland har man fullt upp, så det är nog klokt av dej att ta lite blogg pause(fast tråkigt för oss läsare), så du kan ta hand om dina när o kära. själv jobbar jag också med barn så jag vet hur krävande det är o att man ibland är helt slut. ha en skön helg
kram annika

Ett Vitare Hem sa...

Ibland är det så att vissa saker tar mer tid då får man prioritera och bloggen är väl inte det man sätter högst på den listan ;o), det finns ju som sagt en massa annat som ligger högre, blogga ska vara kul och när man känner för det ;o)
Skåpet var jättefint tror det är likadant som jag visar i min blogg fast det har inte dubbeldörrar utan är lite mindre ;o)
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

Vita små hjärtan sa...

Hej vännen.
Ja ibland räcker inte tiden till fast man vill! Men vi finns ju kvar!
Ha de så gott!
Kram Agnetha

Lyckoslanten sa...

Jag tycker bilderna med spår efter de andra som bor där är ljuvliga! Barnteckningar och lego! Jag som har utflugna barn saknar det där och minns det som det bästa i livet. Det går inte i repris. Lärarjobbet är otroligt krävande och slukar både tid och energi. Njut nu av allt ditt fina! ♥