tisdag 26 oktober 2010

Tuesday through the window

Go kväll!

Tisdag och dags för "Tuesday through the window". Kika in till

"My swedish house"

och Julie om du vill se fler fina fönster. Idag blir det lite bilder från vår lilla inglasade veranda och tillika entre´. När vi köpte huset var det en farstukvist på framsidan som vi valde att bygga in till en liten för-hall.
Hade vi gjort den här byggnationen idag hade det utan tvekan blivit pärlspont på väggarna. Nu finns det i stället med på önskelistan för framtida projekt någon dag när vi har massor av tid över...


Körsbärsträdet på framsidan har fällt alla sina löv och man kan skymta barnens trädkoja. Ett väldigt populärt ställe i juli tycker både barnen och skatorna när de fantastiskt goda bigarråerna är mogna. Vill du se flera bilder från hallen och trädet när det står i full blom kan du klicka här. Länken leder till mitt allra första blogginlägg på Metrobloggen. Det var allt från mig i afton, sagostund väntar.

Ha en skön tisdagkväll!

Posted by Picasa

10 kommentarer:

Hulda sa...

Kjempefine vinduer med sprosser, slike er bare så fine! Det har vi også. Så skjønne gardiner du har også, passet godt med bare kapper, slik at man kan se de flotte vinduene. -Husfruas Memoarer-

Louise sa...

Jättefin hall/veranda! Söta små detaljer på fönsterbrädet!

Fågel Blå sa...

Åh så fina bilder ifrån din lilla veranda!!!!
Ha en fin Kväll!
Kram Kathrine

Änglarnas hus sa...

Såg i ditt tidigare inlägg att du letade redahylla..jag har själv länge varit på jakt och tröttnade..men döm min förvåning då jag hittade ett på IKEA..med glaslådor..doch i furu så trollspöt kom fram..nu är det vitt och liyte shabbat ( kolla in i mitt arkiv för kök om du vill se) jag är iaf nöjd med den lösningen!!

ha det gott! Kramis Sanne!!

Mitt hvite hus sa...

Heisan..Jeg elsker slike vinduer med sprosser...

og velkommen bokstavene dine var så fine i vinduet..

likte gardinen dine også..

En annen ting jeg har observert på mange hus i Sverige er disse små glass verandaene ... liker de så godt..

God dag til deg =)

Klemmer

Livet på Vestergård sa...

Så vackra fönster!
Ha en fin dag! Kram Kicki

Lina sa...

Hej!
Mysig entré! Ja, tänk den dagen då man har massor av tid över! =) Hösten har bara rust i väg här hemma. Friggeboden är visserligen målad och vi har städat undan i trädgården, men de var ju så mycket mer som skulle göras...Ibland undrar man om de verkligen är 24 timmar på ett dygn. Att de sen redan är 1 nov på måndag fattar jag inte heller...Men, men går de så hör snabbt så är de snart vår igen! Härligt! =)

Må så gott, KRAM, Lina

Josefine-Elvine sa...

Hej! Jag hittade just din blogg! mycket fin och massor av insporerande bilder! Här kommer jag minsann kika in lite oftare :)
Kram Josefine

Livet i Fattighuset sa...

Vakker glassveranda. Og vakker utsikt ut vinduet :-)

Marie

swedishouse sa...

Hej Anna Lena

Finally I can comment and put together the collage for the final TUESDAY THROUGH...THE WINDOW.
Thank you for sharing your window view. I LOVE your glass verandah, such a welcoming corner
LOVE PEACE enJOY!
Julie
x
Thank you for playing along. I think there will definitely be a Christmas Tuesday Through...The Window...details to follow I hope you can play along again ;-)