fredag 15 oktober 2010

Mjölsäck och ur ett annat perspektiv

Halloj!

Äntligen fredag! Visst är det härligt! Ibland kan jag känna att jag inte hinner med tillvaron riktigt som jag skulle vilja. Högarna växer här och där och även pysselideérna förvaras på hög någonstans djupt inne i hjärnbarken. Vardagarna går åt till arbete, familjeliv och allt som kommer med det och sedan stupar man i säng när barnen somnat. Därför är jag väldigt glad över att andra människor hinner göra lite fina alster som vi kan få köpa. En person som gör fantastiskt fina saker är Lena med den mysiga bloggen "Ett vitare hem" och jag är såååååå nöjd med den fina mjölsäcken som jag beställt från henne.

Först visste jag inte riktigt var jag skulle placera mjölsäcken men sedan kom jag på att den passade perfekt som skydd över vår vita Ektorp-pall.

Säcken är stämplad av hennes dotter och jag valde en egen textrad efter lite efterforskningar om kvarnar i min kommun. I samhället där jag bor fanns det för ca 100 år sedan en gård som hette Sätuna och där fanns även en kvarn. Som barn har jag lekt en hel del i omgivningarna runt omkring kvarnen och därför tyckte jag att namnet var lite extra passande.

Jag hoppas att ni inte har tröttnat på att se bilder från vår utbyggnad men idag var bilderna åtminstone ur ett annat perspektiv. Ibland går jag runt här hemma och känner mig lite otillräcklig men för en tid sedan fick vi lite annat perspektiv på tillvaron när vi upptäckte en knöl på vår son Simons hals. Under flera veckor gick vi runt och var oroliga innan vi fick besked att knölen var ofarlig. Lättnaden och glädjen över detta besked var förstås enorm hos oss. Den känslan försöker jag numera att vidmakthålla när saker och ting känns jobbiga, för det viktiga i tillvaron är ändå att vi mår bra och att vi är rädda om varandra!

Med de orden vill jag önska er alla en mysig helg!


Posted by Picasa

18 kommentarer:

swedishouse sa...

Hello Anna-Lena

You have a wonderful home... but you are soo right, what is even more wonderful is that your son is well.

Have a h

LOVE PEACE enJOY
Julie
x

Fågel Blå sa...

Åh så fin säck du har köpt!
Och mera underbara bilder från ditt hem!
ha en fin Kväll!
Kram Kathrine

Ett Vitare Hem sa...

Tack vännen för dina snälla ord, denna säcken hjälptes vi åt med jag brukar göra antingen ränderna så gör hon texterna eller tvärtom, tycker det är så kul att du valde en kvarn som fanns där ni bor!
Ha en fin helg vännen!
Kram/Lena

Crinoline sa...

Så godt at det ikke var noe alvorlig med Simon. Meksekken var flott og passet fint i stuen din.God helg,Anna-Lena.Klem

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Förstår att ni blev jätteoroliga, så skönt att det var ofarligt. Men man blir ju så himla rädd. Och så fin mjölsäck, roligt att du hittade på egen text. Passade fint på din pall.
Trevlig helg
Kramar
AnnaMaria

Gugis Pärlor sa...

Jag har faktiskt kollat in mjölsäckarna också. De är superfina! Din är ju som gjord där ovanpå pallen. Så skönt att sonens knöl visade sig vara ofarlig.

Ha en fin kväll!

Kram Gugi

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!

Inte tröttnar vi på dina bilder inte! det blev så fint så..och mjölsäcken är pricken över i.et!

känner såå igen mig i din beskrivning! Mycket på jobbet som tar all energi..hinner inte med mitt hem nu :(

ha en riktigt härlig helg nu vännen!!

Kramar Sanne

Ewa`s Galleri sa...

Vilken fin säck ,måste gå in o kolla hennes blogg,Ha en riktig bra helg

Vitt hus med svarta knutar sa...

Mjölsäcken är jättefin, kul att du gjorde lite efterforskningar om kvarnar i din omgivning. Då blir mjölsäcken extra värdefull. Jag har också en som Lena gjort, den ligger så fint i min korgstol=)

Ibland är det svårt att leva i nuet som man ofta säger. Ett råd är ju att vi inte ska skjuta upp saker som att när jag gjort det här...och bara det här händer så ska jag...men så måste vi ju göra, spara pysselidéer och kreativa infall som man får, eftersom det är så många måsten när man har familj och jobb. Det är ett mysterium hur man ska få ihop dessa två bitar på ett tillfredställande vis. När det sen dyker upp något oväntat som gäller någons hälsa i familjen, tappar vissa saker betydelse och alla tankar snurrar bara kring den som det gäller.

Utbyggnaden är sååå fin, kul att se den ur ett annat perspektiv.

Önskar dig en underbar helg!
Kram,
Regina

Livet på Vestergård sa...

Så skönt att få besked om att det inte var något farligt!
Mjölsäcken är jättefin och den passar bra på pallen. Visa du bilder från er utbyggnad, vi tröttnar inte !
Ha en skön helg! Kram Kicki

Sjabbig men chic sa...

Vilket underbart besked att få! Och du, superfin säck och superfin utbyggnad.

Kramis Lisa

Jessica sa...

Hej, vad fint ni har! Ledsnar inte på bilder från ert hus.
I perioder är det rörigare än annars och visst blir man less när man känner att man inte hinner med. Men när man som ni går igenom en tuff tid får man ju perspektiv på saker och ting...
Vilken tur att sonen är frisk!

Hoppas ni får en mysig helg
Kram Jessica

Lyckoslanten sa...

Så skönt att det var ok med sonen! Det är jättefint i din utbyggnad och det vill vi gärna se! Speciellt tryck på säcken, som fick en nyttig plats dessutom! Ha en skön lördag! ♥

promenader på landet sa...

Underbara bilder från ert vackra hem! Ha en skön söndag! Stor kram Maria

Cilla sa...

Vilken fin blogg du har. Mjölsäcken var verkligen fin! Kul att kunna göra den unik för dig!

Cilla♥

Cilla sa...

Vilken fin blogg du har. Mjölsäcken var verkligen fin! Kul att kunna göra den unik för dig!

Cilla♥

Vita små hjärtan sa...

Hej goa vän!
Å vad fint du har, ljust vackert...
Ja hennes säckar är så fina...
Ha en fin söndag!
Kram Agnetha

Helen sa...

Du har så ljust och fint i ditt hem, inte tröttnar vi inte. Du har så rätt att det är tur att det finns de som kan pyssla och tillverka, jag har ju själv tummen mitt i hand. Ha en fin söndag.
Kram/Helen