måndag 29 augusti 2011

Redo för hösten

Nu är jag redo för regn och rusk när jag är ute på promenad med mina elever i höst. Bootsen i skinn har jag hittat till en skaplig peng på Din sko. Skosamlingen behöver bara kompletteras med ett par snygga gummi-stövlar från H&M.


I torsdagskväll fick jag en smärre chock när mitt nästan färdiga arbete till universitetet bara försvann, och jag hade sparat. Det blev en dyrköpt läxa och hädanefter kommer jag alltid att spara mina dokument på olika ställen. Flera kvällar har jag suttit ned och slitit med att skriva om alltihop. En tröst är att jag efter det här nog kan titulera mig som en expert inom ämnesområdet, nästan, vi får väl se vad betyget blir.Hoppas att du får en härlig onsdag!Snart är det fredag igen!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Feeah Faerie sa...

hilfe, stackare. Köp en extern hårddisk om du inte redan har en. Jag har två som jag sparar mina bilder på. Bootsen är skitsnygga och jag ser fram emot att få se vad det är för gummistövlar du hittat på H&M. Stadium outlet har snygga gummistövletter från Tretorn annars. <3 Du är fin, kram.

ps. för ett tag sedan fick jag en kommentargranskning på mensost hos dig :/

Mormors gård sa...

Hej!
Oj, vad länge sedan jag senast tittade in hos alla goa bloggvänner!! Här hos dig har det hunnit hända en massa nytt! Grattis till stugan, ser helt underbart ut. Du är dessutom så skicklig på att inreda, detta blir säkert ett riktigt drömtorp.
I väntan på en ny vår och sommar får vi bara mysa inomhus, du har så rätt i att det är skönt att
få ordning inomhus igen!

En riktigt fin start på skolåret!
Hälsar Jessica

Lisa sa...

Hej min vän...Ja du vem har inte gjort det hemska felet. Skrev en mycket lång uppsats en gång, mycket slit var det, många sidor som vips var borta....DE var inte roligt alls. Fina boots du hittat, läckra..Ha de gott..

Kram Lisa

Hanna sa...

Ha en fin helg.
Kram
Hanna