söndag 28 augusti 2011

Söndagspyssel


I går var vi på en väldigt trevlig kräftskiva hos goda vänner, underbar mat, sång och spex och allt som hör en lyckad kräftskiva till. Aftonen avslutades med bad i en av grannarnas pool, sååååå mysigt, ett mer underbart slut på sommaren kan man nog inte få.Idag har jag bara tagit det väldigt lugnt här hemma och sysslat med lite småpyssel som jag inte hunnit med under veckan, ni vet, vattna blommor, tvätta och röja. Skönt att få lite ordning inne igen.En "plättar i luften" har fått flytta in från altanen. Nästa sommar ska jag köpa ännu flera sådana. Roligt med blommor som man får lite längre glädje av. Ett skön stund i soffan med senaste numret av Jeanne d´Arc har jag också hunnit med.Häromdagen frågade kära maken mig varför jag måste köpa den där tidningen. Jag kan ju lika gärna kika runt på alla bloggar, tyckte han, så sant, så sant! Men, det är något visst med att sitta ned i lugn och ro och bläddra och njuta av alla vackra bilder. Lite fina ideér dyker också upp som på bilden ovan, en vacker krok av en gammal sked. En sådan ska jag försöka göra någon dag, när jag får tid över....En skön söndag önskar jag alla som kikar förbi!


Posted by Picasa

9 kommentarer:

Tinas vita bo sa...

JDL-magasinet är ju som en "bibel" för oss inredningstokiga!! hihi
Där kan man drömma sig bort...
Fast bloggarna är ju lika vackra, men som du säger, det är nåt annat att kunna ha den i handen och bläddra... och njuta.. :)

Kram Tina

Vita små hjärtan sa...

Vad mysigt med en lyckad kräftskiva, det lever man länge på.
Å så vackra bilder från ditt hem..
Ha en fin kväll.
Kraam Agnetha

Cathrin sa...

Det har sina fördelar med olika årstider. Under sommaren vill man ju vara ute så mycket som möjligt, då har jag en väldigt låg tröskel på vad som måste göras inomhus. Men nu, när mörkret kommer krypande är det pyssel inomhus som lockar. Känner igen det du skriver om bloggarna. Men jag vill ha bägge ock, både roliga inspirerande bloggar och så själva tidningen att bläddra i. Inte samma sak med en dator.

Kram
Cathrin

Hanna sa...

Ha en fortsatt fin kväll.
Kram
HAnna

Lisa sa...

Umm, det är ju en sån härlig stund att få njuta med den i ett soffhörn. Alla vackra bilder. Vilken underbar fest ni verkar ha varit på, nåt att ta med sig in i vintern. Skedkrorken är ju jättefiffig. Ha nu en skön vecka...

Kram Lisa

Kristin sa...

Han har ju så rätt din make...
men det är ju så mysigt att sitta i soffan å bläddra å inte framför en surrande dator.
Hoppas veckan blir bra :-)
//kristin

Malin sa...

Hej! Hittade nyss hit av en slump och vill bara ge mig tillkänna! Jag kommer att fortsätta förlja dig och titta längre bak i ditt arkiv, vilken underbar blogg!!!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du har haft en bra helg, roligt med kräftskiva. Och så är det ju så mörkt på kvällarna så man kan tända fina lyktor och ljus. Jättemysig soffhörna har du också, och visst vill man ha den tidningen.
Kramar
AnnaMaria

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Tänk jag har inte fått smaka en enda kräfta ännu.....men däremot surströmming. Du vet uppe i norr gillar de flesta strömmingen.
Va´kul med kroken! Fint tips.
Ha det så gott önskar jag Dig
Carin