torsdag 1 december 2011

Gammal skåpmat


Halloj i julmörkret!

Ja, så kan man kanske skriva nu när det är första december. Läste i Dn idag att kylan är på väg. Med lite tur kanske vi får snö när det börjar lacka mot jul. Det vore väl underbart. När jag satt och kikade bland mina gamla bilder hittade jag de här från förra sommaren. Får nog ge mig ut i trädgåden och plocka in lite grönt innan snön kommer. Trevligt med dekorationer som fungerar såväl sommar som vinter.

Imorgon är det fredag igen, så skönt det ska bli! Har ätit Ipren hela veckan för att förtränga min onda hals och släpat mig till jobbet varje dag. Känner mig lite trött och sliten men inget ont som inte har något gott med sig. Intaget av den intelligenta värktabletten har varit väldigt bra för mitt artros-onda knä. Mitt knä som varit svullet hela hösten är nästan normalstort nu.

Hoppas att du får en skön start på helgen!

♥♥♥

7 kommentarer:

Hanna sa...

Ha en fin kväll!
Kram
Hanna

Livet på Vestergård sa...

Regnet och blåsten som vi har här skulle jag gärna byta ut mot singlande snöflingor. Vi ska hoppas att det kommer snö innan jul i alla fall.
Fina foton!
Kram Kicki

Fågel Blå sa...

Fina bilder!
Ha en fin Helg
Kramar Kathrine

Ardisia sa...

Hej! ajaj låter inge vidare med förkylningen! Se till att vila ordentligt under helgen ok!

Jag börjar misstänka att jag är överkänslig mot hyacinter, köpte nya i förragår och blev förkyld på bums! eller så är det envisa virusar som går runt, runt.. I vilket fall åkte hyacinterna på verandan.

Önskar dig en jättemysig helg, glöm inte att vila nu!!!

KRAM

Mom´s kitchen sa...

Ja, det sägs ju att snö är på G! Tycker det är bättre med snön, än med bara marken :/

Ha en fin Advent!

kram/Olg@

Hemmavid sa...

Vilka söta bilder - och söt blogg! Gillar den verkligen, har lagt till mig som följare och även lagt till dig på min blogglista så att jag inte missar ngt som händer hos dig!

Hoppas att du får en fin helg!
Kramen jenny

Vita små hjärtan sa...

God Kväll Vännen!!!!
Fint med lite grönt...
Ja jag hoppas också att snön kommer till jul alla fall!
Ha en fin helg och krya på dig!
Kram Agnetha