lördag 14 april 2012

Luffarslöjd och lådorHalloj!
Idag blir det en liten sneakpeak från stugan. Under lovet har vi varit däruppe två dagar och arbetat stenhårt, därför har jag bestämt att det är latmansdag idag! Vi har rivit ut gamla köksskåp, målat lite väggar, sytt förhängen, målat köksluckor och lådor, satt upp lister och det var bara köksjobbet. För länge sedan köpte jag en gammal hängare i luffarslöjd hos Vennerbo inredning och den blev perfekt för handdukarna i köket.


Kökslådor och luckor vid diskbänken har jag målat vita, handtagen är återanvända från vårt kök hemma och kommer från Beslagboden. Dessvärre upptäckte vi i stugan att jag av bara farten råkat måla fel lucka, bredd 30 istället för 40, och den rätta luckan var förstås hemma. Lagom irriterande men samtidigt blev jag lättad för jag var ju på väg att slänga de gamla luckorna. Ibland har man tur!

Lite fler bilder från stugan kommer i nästa inlägg. Nu ska jag nämligen fortsätta med min slapparlördag! Vad ska ni hitta på för skoj?

♥♥♥

3 kommentarer:

LissasVita sa...

Mycket projekt på g hos många här i bloggens värld....men när man har lust att förändra är det bara kul!! Kramen Lisbeth

Anki sa...

Hej vännen!
Åh det blir fint det där!
Hoppas du har en fin slappardag!

Kram Anki

Tinas vita bo sa...

Ser supersnyggt ut!!
Ska bli kul att få se det i helhet.. :)
Vilken tur du hade med luckan!!

Ha en mysig slapparlördag..
Det blir samma här... hihi

Kram Tina