fredag 25 januari 2013

Ängeln i rummet




Fick en så vacker ängel av kära vänner häromsistens - en present till mig då jag fyllde jämnt förra året. Det hände så mycket då att någon fest aldrig blev av, kanske får jag i stället bjuda in till 41-års firande istället.
 

Ängeln vakar i vårt hus och symboliskt sett kändes gåvan väldigt passande! Jag blir varm i hjärtat när jag ser den...Idag är jag lycklig över små saker, som spirande krokus och att Majas nya medicin verkar fungera bättre ( peppar, peppar, ta i trä)!

En skön helg önskar jag alla som har vägarna förbi.
Tänk att vi redan nästa helg går vi in i februari- snart är det vår igen!

Kram Anna-Lena


Posted using BlogPress from
my iPhone

söndag 13 januari 2013

Januarisol och kyrkoljusstake!




Januari och sol- härligt! Det känns som att vi är på väg åt rätt håll. Innan vi vet ordet av är våren tillbaka med takdropp och fågelsång.Jag har länge suktat efter en kyrkoljusstake och nu har jag fyndat detta alternativ från Jotex. Ljusstaken finns både i grått och vitt! Ja, den får duga tills jag en vacker dag snubblar över den där riktigt vackra, som jag egentligen vill ha!
 
 
 
 
Maja och jag har precis kommit hem från Astrid Lindgren. Maja har feber, utslag i ansiktet och fick i går 2 mindre anfall. Kramptröskeln hos personer med epilepsi är lägre vid feber och då hennes nya medicin har en del otäcka biverkningar kändes det säkrast att åka in. Vi fick träffa en bra läkare och utslagen är troligtvis en allergisk reaktion av något slag. Vi ska hålla Maja under uppsikt och kontakta neuroped. under morgondagen. Som sagt, det är mycket som pågår här, men vi lär oss mer för var dag som går som tex hålla extra koll på febern med alvedon.
 
En skön söndag önskar jag alla som kikar förbi!

Kramar Anna-Lena


PS. Vill också skicka ett fång rosor till alla rara som lämnat gulliga och uppmuntrande kommentarer om Maja och hennes tillstånd. Det har värmt mitt hjärta.


- Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 6 januari 2013

Nu vänder jag blad- välkommen 2013

 
Hej alla!
 
2012 var inget bra år för min del. Visst fanns det härliga stunder och ljusglimtar men också mycket oro och sorg! Nu har jag bestämt mig för att blicka framåt- med förhoppningar och tillförsikt.
I grund och botten är jag en positiv person- jag vet, en riktigt klyscha- men trots det vågar jag inte riktigt hoppas på att detta år ska bli bättre. Jag önskar det så innerligen. Vi lever med en oinbjuden gäst i vårt liv, en gäst som jag inte vill ha där, men som kanske har kommit för att stanna! Vi tar en dag i sänder. Senaste veckan har varit bra och då känns allt lite bättre.

 
Nu vänder jag blad, blickar framåt och hoppas på ett fantastiskt år!
 

Välkommen 2013!