söndag 28 juni 2009

För lata,soliga dagar...

har vi i helgen installerat en dagbädd ute på vår veranda. Kära maken och jag invigde den i afton under några filtar låg vi och småpratade och lyssnade till fåglarnas kvitter. Mysigt! Tyvärr var vi alldeles för trötta för att ligga kvar där någon längre stund men det var härligt så länge det varade.
Det ser lite sparsmakat ut än så länge. Måste försöka gå på kuddjakt ute i förrådet i morgon. Kanske får jag försöka sy lite kuddfordral med...
Tidgare hade vi en hammock på verandan men tyvärr har sitsen gått sönder på den. Vet inte om den går att laga men vi ska ge oss på ett försök i alla fall för det är ganska mysigt att sitta och gunga i en hammock med.
Fick tipset av Helena med bloggen "Mysigt hemma" om programmet Picasa 3. Det verkar ju vara ett program med oanade möjligheter. Tyvärr är jag inte särkilt duktig på hantera olika datorprogram men jag har suttit och laborerat i kväll. Det verkar väldigt smidigt att ladda upp flera bilder på en gång från ett album. Kruxet för mig i kväll var att jag lyckades inte få med alla bilder som jag markerat. Men, jag får klura lite på det en annan dag för nu måste jag stupa i säng...
Hoppas att du får en underbar söndag!
Kram Anna-Lena ♥
Posted by Picasa

12 kommentarer:

corrina sa...

Jätte mysigt, dår kunde man ligga hela dagen och varför inte kvällen nu då det är så varmt inne. Kram

Kristall & Pynt sa...

Så fint gillar din kudde den ser så ljuvlig ut.
Ha det gott
Kram Sofia

Annika sa...

Väldigt mysigt där skulle jag nog kunna sova hela natten :)
Blev mycket fint tycker jag.
Ha en toppen söndag, kram

STENLYCKA sa...

Så härligt med en dagbädd.Nu kan du även använda den som nattbädd när det så varmt. Jag tycker det är svårt att sova för det är så varmt på natten, trots att vi har fönstret öppet.
ha en bra söndag!
kram

S o F sa...

Vilken dröm...!!

Så skirt, vitt, romantiskt och vackert.

Väldigt lyckat. Ha det gott!

Huset vid ån sa...

Men duu vad fint!! Jag var tvungen att läsa o titta två gånger...För jag trodde det var bilder från en tidning! Det ser ljuvligt ut...Såå mysigt! Jag förstår att ni trivs där....Många Kramar Therese

Evas Passion sa...

Gud vad mysigt!!!!Du har ett underbart hem....jattefint med den sang/soffan!!!!!!Spannande att se nar du fixat kuddar!!!!Ha en bra dag!!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så fint och mysigt du gjort på verandan. Där kan ni ligga och svärma..fniss. Det var fint med spetstyget bakom, blir så sommarskirt. Kanske du sitter där nu och har det gott..
Kram till dig
AnnaMaria

Jenny sa...

Hej Anna-Lena!
Åh vad mysigt med en dagbädd ute på verandan, tänk o ligga där en ljummen sommarkväll med en god bok o ett glas kallt vitt vin:)

Ha en jättebra kommande vecka,
Kram Jenny

Vita små hjärtan sa...

Åååå så härligt o fint...bara ligga där o njuta...
Kram Agnetha

Lantlig inspiration sa...

Oj vad mysigt det ser ut där på verandan :D Perfekt för lata dagar när solen värmer.

Ha det gott,
/Marie

Anki sa...

Men vad fint...vad mysigt att ligga där o bara njuta! Kanske man kunde ställa en dagbädd i trädgårn...eller på bryggan, hihi...lite tråkigt om det blir regn bara!
Jättefint iaf...tyget bakom passade perfekt!

Ha det gott vännen! Kram kram!