onsdag 26 augusti 2009

Den nakna sanningen...

Här kommer en ocensurerad bild från köket. Det var verkligen förskräckligt rörigt på köksön innan jag satte fart och röjde upp i söndags. Det känns mycket bättre efter att det blev lite ordning och reda igen, feng shui på högsta nivå. Nu måste vi bara bli duktiga på att hålla efter...system är under utformning!
Men, visst blev det stor skillnad om man jämför de två miljöerna. Kokböckerna ser dock inte så fina ut, bryter av en del mot det vita och termometern på väggen ska vi inte bara tala om. Hur gör ni för att "gömma undan" era tekniska saker?
I måndags hade jag och kära maken 20-årsjubileum. Vi träffades när jag var sjutton och han nitton... still going strong. Tjugo vackra vita rosor fick jag. Han har lärt sig vad som går hem hem hos mig...älskar vita blommor. För barnen blev det lite extra festligt då det bjöds på lyxigare mat som efterföljdes av en smarrig efterrätt. Själva njöt vi av ett glas fyllt med bubblande champagne, mmm....
Vackra blommor gör de flesta glada och därför vill jag sända den här rosen vidare till alla som besöker min blogg, bloggare såväl som ickebloggare. Tusen tack för alla era goa kommentarer! Önskar er alla en härlig torsdag! Snart är det helg igen!
Sov gott och dröm sött!
Kramar Anna-Lena ♥
Posted by Picasa

13 kommentarer:

Annika sa...

Visst är det härligt för själen när man röjt :)
Grattis till 20 år. Hur gör ni? :)
Kram

Vit som snö sa...

Tack för den vackra rosen:-)
Tror dom flesta av oss lever med ett smärre kaos runt oss, inte har man så snyggt som på bilderna jämt... Här pågår också hela tiden en kamp för att få ordning o reda, för att inte bara jag ska plocka vareviga sekund- om var sak hamnade på sin plats direkt så skulle städningen bli en petitess!
Försöker gömma tekniken, en hel del i vårt stoooora skafferi, som t.ex micron o vattenkokaren, termometern står gömd bakom gardinen... Kaffebryggaren brygger mest jämt så den står framme:-)
Grattis till er långa kärlek!
Kram Cilla

Anki sa...

Å goa gumman...Grattis i efterskott! Vilka vackra rosor! 20 år!? Hoppas ni får 20 fina till *ler*
Jag måste säga att den tallrikshyllan du...hur fin e den?? Alltså skitsnygg!!

Japp, ett par tior för ljusstaken...det var det första jag såg när jag klev in på den för övrigt dyra loppisen! Vet inte men jag tycker den är lite blank, så ja funderar på om jag ska måla den!?
Å renoverat ska jag få, YES...delvis iaf, resten ska jag göra själv! Så nu ska det bli vitt vitt vitt, haha...Å det ska bli ljuvligt!

Kramis goa! Anki

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej Annalena.
Ja,där ser man vad lite städning gör susen,så fint i ert kök.
Köksbänkar har ju en förmåga att nästan dra till sej en massa bråte.
Har också en ful termometer som ligger i köksfönstret.Det är många måste-ha-prylar som är fula,som man vill gömma undan.
Ha det allra bäst
kram Anette

Anonym sa...

Grattis till 20 års jubileumet och vilka ljuvliga blommor du fick av maken.
Han känner dig alltså ganska bra ...hihi*

Ha det bra
Kram Pernilla

mormorelsie... sa...

Men oj vilka vackra rosor,det är underbart med vita blommor,min favorit det också.
kram
ninni

Kerstin sa...

Gratulerer med 20 års dag... nydelig roser...og kjøkkenet ditt er kjemepfint...
håper du får en fin dag...
klem Kerstin

husvidhavet sa...

Ååå, så vackra rosor och vita naturligtvis!!
Jag tycktes mig skymta en mycket vacker tallrikshylla där på väggen....
Jag är helt ÖVERTYGAD om att Feng suhi funkar för så som jag känner mig innombords är ungefär så som det ser ut hos oss just nu!!
Rotigt & tungt....
Nåja jag tar ett hörn i taget!
Tjusigt blev det iaf på din köksö.
Kram Marith

Evas Passion sa...

Gud vad vackert du har!!!!!Vad fin ordning det blev,verkligen skillnad!!!!Grattis till ert jubileum!!!Jag ar inne i denna vita period sedan 1 ar.Koper allt i vitt,har hittat en butik i sverige som saljer fina saker,men dom skickar mig ej varorna till italien.Nu har jag hittat en ny som ska lata mig fa veta vad frakten blir.Fina vita tra skyltar att satta pa dorrar.....lite new england stil.Varat hem ar jattemodernt,sa jag blandar dessa tva stilar:-)
Ha det sa bra!!!Kram Eva

Kristall & Pynt sa...

Hej vännen!
Så fint du har det i köket.
Grattis till era 20 år.

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till era 20 år. Så jättefina blommor du fick, vilken bukett, wow! Han vet vad du vill ha. Och vilken skillnad i köket, visst är det skönt när man har lite ihop-plockat. Ha nu en fin torsdag och helg.
Goa kramen
AnnaMaria

S o F sa...

Men visst måste väl alla fatta att detta med feng shui verkligen funkar. Det syns/känns ju direkt när du visar före och efter-bilder, vilken skillnad det blir.

Eller så är jag bara väldigt känslig för "energier" eller om man nu i stället vill kalla det för skillnaden mellan rörigt och ordning o reda.

Tack för pedagogiskt inlägg och Ha det gott!

Lissboden sa...

Hej Anna-Lena!
Jag tackar också för rosen och vita blommor är finast, eller hur. Det är bra att man talar om det så att det inte blir fel.
Grattis till er bröllopsdag! Det är verkligen något att fira och dessutom har ni varit tillsammans så länge och det är häftigt.
Jag gillar inte heller de tekniska prylarna men nu har vi faktiskt vår kaffebryggare framme och den används varje dag så det blir jobbigt att plocka fram hela tiden.
Jag tycker däremot inte att det gör något om böckerna inte är vita, tvärtom. Lite färg skadar inte.
Visst blir man påverkad lätt. Nu börjar jag tycka att lite svart är snyggt.
Jag önskar dig en trevlig helg!
Kram/Maria