lördag 22 augusti 2009

Dunder och brak...

Vår nya stora spegel, som jag klantigt nog placerade stående på skåpet, blev inte långlivad. Redan andra dagen åkte den i golvet och på vägen ned svepte den med sig massor av ljusstakar i fattigmanssilver och madonnan i gips. Stackars Simon fick spegeln med dunder och brak rätt i huvudet och blev så chockad att han var otröstlig en lång stund. Han hade försökt att ta ned en nyckel till skåpet som ligger i en skål på toppen. Som tur var blev han inte skadad och han var säkert lite extra ledsen för att han trodde att han skulle få skäll. Men inte kunde vi skälla på honom, den lilla stackaren, det var ju faktiskt mitt fel som placerat spegeln så dumt. Konstigt nog så gick väldigt få saker sönder. Kanske utfördes ett litet magiskt under av madonnan...hi hi... men mer troligt är att det var lilla Simon som dämpade fallet.

Det blev lite tomt ovanför skåpet så idag passade jag på att ta in ett gammalt fönster som tidigare stått på vår veranda. På fönstret hängde jag en kortkedja som jag tillverkade förra hösten av halsbandskedjor och attiraljer från Panduro. De små nyporna är från IKEA. Jag har hängt dit tre små kort, gamla släktfotografier, som jag scannat in och sedan klistrat på kartongpapper. Är lite rädd om de gamla bilderna och vill inte ha dem liggande framme.

De vackra, vita handskarna och väskan som legat på skåpet sedan i våras blev utbytta mot en gammal, liten bibel. Det känns skönt att rumstera om lite grann och för alla er som undrar kan jag berätta att numera ligger inte nyckeln i skålen längre. Vill ju inte gärna att Simon får ett fönster i huvudet med....Posted by Picasa
Hoppas att du får en fortsatt
skön afton!
Kramar Anna-Lena ♥

7 kommentarer:

promenader på landet sa...

Så vackra bilder jag får ro i själen! Kram Maria

Jenny sa...

Hej Anna-Lena!
Stackars Simon, han måste blivit rädd när spegeln kom farande rätt i huvudet på honom! Vad tur att han inte skadade sig..det var kanske Madonnans förtjänst;)

Vad fint med det gamla fönstret på skåpet.
Vi har gamla fönster på loftet ovanför hönshuset..måste dit o kika om det finns nått fint jag kan ta in:)

Tack för tipset om de där klämmorna från IKEA, har letat efter såna jag kan hänga upp bilder med.

Ha en skön söndag,
Kram Jenny

Anki sa...

Vilken tur att den lilla gubben inte gjorde illa sig, det är ju otäckt med glas!
Å vilken tur att inte mer gick sönder!
Nä katten rev ner min spegel från skåpet, gick allt sönder som åkte med i fallet!

Som tur var hade du ju ett fönster att ställa dit...å fint blev det! Kedjan är så fin, tack för tipset...nu ska jag allt göra en *ler*

Kramis Anki

Sjabbig men chic sa...

Men vilken tur att han inte gjorde sig illa! Det där blev ju också fint, tycker jag.

Kram Lisa

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Nej så trist!
Men fönstret blev ju jättevackert!!

Kramis ♥

Evas Passion sa...

Vad fint med fonstret!!!!Vilken tur att han inte gjorde illa sig rejalt den lille!!!!!Det var nog lite anglavakt:-)
Stackaren!!!!
Jattefint kort...balsam for sjalen!
Ha det sa bra idag!!!!
Tack for dina alltid gulliga kommentarer!!!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja det var ju tur att Simon klarade sig så bra. Att han blev rädd är ju inte konstigt, stackarn. Men vem kan räkna ut sånt innan det händer. Det blev så fint med fönstret istället, och ser att madonnan står kvar. Jättefint med dom gamla fotona också.
Kram till dig och Simon
AnnaMaria