söndag 28 februari 2010

Ibland blir det inte som man tänkt sig...

Dagen efter att vår fina skänk kom hem från Underbara ting i Sigtuna sprang jag på skåpet med stort S när jag slank in in på en auktionsvisning. Som jag skrev i förra inlägget har vi länge varit på jakt efter en ny tv-möbel och drömmen har varit att hitta ett tillräckligt stort skåp. Problemet med många stora skåp är att de har en avdelare i mitten så det är inte så lätt att hitta. Här på auktionen stod nu äntligen det efterlängtade drömskåpet.

Efter en intensiv och spännande telefonbudgivning ökade vi budet och ropade hem det precis när auktionsförrättaren sade "andra". I sista stund blev det vårt. Lite dyrare än vad vi hade tänkt men vi är ändå väldigt glada för skåpet. Snälla svärfar hjälpte till att hämta hem det. Varje gång lovar jag honom att det är den "sista" ! Jag tyckte väldigt synd om både kära maken och svärfar för det här skåpet är TUNGT! Får nog bjuda på en brakmiddag snart som tack för hjälpen.


Otålig som jag är har jag idag påbörjat målningen. Maja ville också hjälpa till men jag satte henne i pärlarbete i stället.

Hela vardagsrummet är numera helt upp och ner så de utlovade bilderna på skänken kommer en annan dag. Skänken med olivkvistarna huserar nu som sideboard, en uppgift jag tror att den kommer att trivas mycket bättre med!


Önskar alla som kikar förbi här en skön söndag!

Posted by Picasa

19 kommentarer:

♥Zink & Vita ting♥ sa...

Kan riktigt känna din lycka över dina skåp! Tänk att ibland träffar man bara rätt, kommer att bli kanon! Ska bli så kul att se det färdigt.

Kram Mimmi

sylvia sa...

heisann
å snakk om nydelig sjenk.
så vakker.
klem fra sylvia

Ett Vitare Hem sa...

Åh även jag känner din lycka över skåpet så fint, hade själv supertur igår och fann ett skänk/skåp jag länge suktat efter ;o)
Ha en fin kväll vännen!
Kramis/LenaS

Mia sa...

Åh den är ju helt underbar. Tvn är ju inte den finaste saken i vardagsrummet även om de är mindre än de varit tidigare. Vi har kvar våran tjock tv men den är silver/ljusgrå så den smälter in bra. När vi någon gång köper en plattv kommer den att vara vit.
Skall bli så spännande att få se den färdig och placerad. Vi höll på med vardagsrummet innan jul och det är jobbigt man är där mer än man trodde. Speciellt när man har barn.

Önskar dig en trevlig söndagkväll
Kram Mia

promenader på landet sa...

Hej vännen och vad roligt det är när man verkligen hittar något som känns såååå rätt! Tur att ni vann budgivningen! Må så gott! Kramar Maria

hagagården sa...

Underbart fint skåp du har.
Kram o ha en trevlig kväll.
ninni

Lilla hjärtat sa...

Förstår att du är glad, skåpet är superfint....

Kram A-K

Marita sa...

Vilket läckert skåp ni fick tag på! Är du säker på att du ska behålla det andra skåpet nu...den kan få flytta hit till oss i Eskilstuna!! Det går jättebra!!! fniss!!
kram, Marita

Vit som snö sa...

Grattis! Det är alltid så kul när det man önskat o letat länge till slut dyker upp! Ett så vackert skåp!
Kram Cilla

Lyckoslanten sa...

Här var det mycket på gång vill jag lova! Huvudsaken du är nöjd och får det precis som du vill! Då är jag som bloggläsare också nöjd och imponerad av dina fina skåp! ♥ Ann-Lis

Louise sa...

Härligt skåp!!

Änglarnas hus sa...

Såå spännande..du håller oss på halster ;)..
Längtar tills jag får se det klart!!

Ha det bäst!..
Kramis Sanne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Oj så fint, till slut hittar man drömskåpet. För det var det här, du kommer bli jättenöjd med båda dina nya skåp tror jag.
Kramar
AnnaMaria

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Va kul att ni fick ditt efterlängtade skåp eller möbel, vad man nu kallar det!
Du skrev att din kompaktkamera var bättre på makro - då måste du ha en bra kompaktkamera för det är mycket därför jag vill ha en systemkamera. Jag har en IXUS80 IS har du också en sådan? Hoppas jag inte är för tjatig.
Ha det så gott på söndagskvällen!
Carin

Livet på Berget sa...

Men så roligt att du hittade rätt skåp. Så vackert du gör det!!! Det kommer bli fantastiskt när det är klart. Män kan man lätt muta lite med brakmiddag och så;).
Ska bli kul att se fler bilder!
Ha de gott!
Kram
/Sara

Marie - Systrarna sa...

Men vilka fynd du gör! Auktionsvisning - vad den In Real Life? Och sen telefonbudgivning? Jag är inte så van vid auktioner och blir lite nyfiken på hur det fungerar.... :-) Hoppas du har lust att svara!
/Marie

Lisa.L sa...

Hej ! Men woooow vilken möbel ! Den är ju hur vacker som hellst! Super fynd ju :D ska bli kul sen att se då du är klar och fått tvn på plats hur det ser ut ! kram LIsa

Vitt hus med svarta knutar sa...

Oj, oj, oj, vilket flyt du har...både skänk och skåp! Det där skåpet är jättefint och det ser ut att bli perfekt att gömma TV:n i. Sååå snyggt! Grattis!
Kram,
Regina

Fågel Blå sa...

Åh så fint skåp!
Kommer att bli så fint!
önskar dej en ny fin vecka
Kram Kathrine