söndag 22 januari 2012

Bloggdipp

Hej på er!
Den senaste tiden har jag kommit in i ett läge som man skulle kunna kalla för en blogg-dipp. En av anledningarna till det är att hela huset har varit upp och ner de senaste veckorna pga av en renovering som vi äntligen tagit oss för, nämligen slipning av våra extremt fula och slitna golv i kök och vardagsrum. Arbetet tog bara två dagar för vår fantastiska golvslipare men för oss tog det en hel del tid i anspråk då vi var tvungna att tömma en stor yta.
På bilden ovan ser ni lite av kaoset som vi levt i och jag kan säga att jag är väldigt glad över att det var under en så kort tid. Under helgen har vi ägnat oss åt att ställa allt i ordning och vi är inte helt klara än.
Och så här såg det ut under stylingen med bilder som ändå inte blev bra. Maja satt i godan ro och degade och hennes pysselkartong skymtar fram i bilden. Det går i alla fall att se hur ljusa och fina våra golv blev. Golven är slipade och lackade med en vitpigmenterad lack. De blev lite ljusare än vad vi tänkt oss men vi är ändå väldigt nöjda med arbetet. Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att våra slitna golv skulle se som nya ut igen.

Enda nackdelen med våra nya golv är att allt, och då menar jag ALLT syns på dem, så hädanefter kommer jag att bli väldigt noggrann med städningen, kanske....? Nu ska jag kika runt lite hos er andra och jag hoppas att besöken bidrar till lite blogginspiration igen. För en liten tid sedan fick jag en award av en gullig bloggerska med ett fantastiskt hem men mer om det i nästa inlägg.

Önskar alla som kikar in en skön avslutning på veckan!

♥♥♥

9 kommentarer:

Zinkhjärtat ♥ sa...

Förstår att det inte var roligt att bo i röran men resultatet blev väldigt bra! Ljust och fint:)
Stor Kram Annelie ♥

Villa Björkenäs Backen sa...

God kväll!

Vilken skillnad det blev.
Jätte fint och tänk så kul när man blir klar.
Hoppas att ni mår bra...

Önskar dig en fin kväll!
oCH TRAT PÅ DEN NYA VECKAN!

Kramar Sirpa

Mormors gård sa...

Hej!!
Åh, vad jag LÄNGTAR tills vi kan fixa om våra golv... men får stå ut nåt år till innan de är så slitna att det lönar sig att slipa...
Ert golv blev superfint!!Det är ju det fantastiska med trägolv att de går att slipa och lacka flera gånger om :)
En riktigt fin start på den nya veckan!
Kram, Jessica

Tinas vita bo sa...

Oj vad ni jobbat och varit duktiga!
Golvet är suuuupersnyggt!!!!
Så ljust och härligt!!

Ha en bra start på veckan
Kramis Tina

hemma hos lilla mej sa...

WOW vad fint du har det överallt.Vad skoj att få det nytt och bara så himla fräscht.Kanonfint blev det.Hoppas att vi får se mera bilder när du är klar med allt.Ha det gött.Ha en go start på nya veckan.Kramar Rita ♥

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilket vackert kök och golven blev ju bara så vackra sen kanske det behöver städas lite oftare får man kanske på köpet ;o)
Ha en riktigt fin måndag!
Kram/Lena

Vita små hjärtan sa...

Så himla snyggt!!!!!!!
Ja det är jobbigt att bo i renovering!
Kram Agnetha

Lyckoslanten sa...

Vilken belöning med så fina golv! ♥

Livet på Vestergård sa...

Men så fint det blev! Jag gillar verkligen vita golv och jag hoppas att vi snart ska kunna ta itu med golven på vinden som behöver slipas och målas.
Kram Kicki