söndag 29 januari 2012

DYMO-LEK!

Textremsor av Dymo är inte direkt någon nyhet i Blogglandia. Jag piffade mina tvättmedelsburkar för något år sedan och sedan dess har Dymon blivit liggande i en låda.
Idag har jag lekt runt lite igen och märkt lite fler saker. Barnen har fått nya pennburkar från Granit. Egentligen var de tänkta för Simons rum men jag behåller nog dem i köket ett tag till, för det är alltid där som vi ritar och pysslar. Köket är verkligen husets hjärta hos oss!

Självhäftande krokar från Järnia och med lite enkel märkning kan vi och våra vänner välja rätt handduk, inte så dumt! Hugos läxmapp blev också lite retrosnygg, svart med en enkel namnlapp. Dymo-remsor kan man sätta nästan var som helst, det är så skoj! Undrar vad jag ska gå lös på näst, kakburken ligger risigt till.

Ha den skönaste söndagen!

♥♥♥

6 kommentarer:

Mia sa...

Jag minns fortfarande våran vi hade när jag var liten- En grå sak i plast där man skruvade på en svart skiva. Var den tog vägen vet jag inte.
Gillar dina tvättmedelsburkar och texten gjorde dem ännu lite finare.

Gillar hur köksgolvet blev verkligen fint! VIll så gärna slipa våra ekgolv i hela huset men vet inte om jag orkar för var skall allt stå.

Önskar dig en trevlig vecka
kram Mia

Carita sa...

Skojig ide! Vem minns inte dymon?
Fick en annan idé också då jag av en slump kom in här, ska kanske testa det på min blogg inom kort.

Madeleine Berglund sa...

Hej :)

Å men tack för din fina kommentar. Jag blir jätte glad för dina ord. Ååå vad skoj och vad fint det blir med dessa textremsor.

Jag gav en sådan till Christer i julklapp. Han önskade sig det. Perfekt tänkte jag, då kan ju jag låna. Hihihi. Man har ju sett att det blivit så tjusigt i bloggvärlden.

Jag hade tänkt maila dig faktiskt. Jag tänkte höra om du som är proffs på området tar dig an ett jobb att gravera in en text? Givetvis mot betalning.

By the way, jag gillade det du skrev om bruset. För varje dag som går lär jag mig vara närvarande mer och mer. Ofta är det Christer som stoppar mig: Snälla Madeleine, sätt dig bara ner på köksstolen och prata med mig. Då bara stannar allt och det är så skönt i hjärnan.

Ha nu en fin vecka!
Kram Madeleine

Cc sa...

Det var länge sedan man såg sånna. Det blev skitsnyggt. Kram

Feeah Faerie sa...

å jag som precis köpte fula självhäftande krokar på ÖoB, fail!

Rosvikslyckan sa...

vad fiiint!!! Har nästan glömt dymon, tack för tipset:)perfekt att märka saker med, snyggt också.

kram