lördag 7 januari 2012

Rosa rufs tufs


Ooops! Jag startade visst året med en liten bloggpaus och jag vill börja med att tacka för alla rara nyårshälsningar! Ska kika in till er alla i afton men jag har redan sett att jag har massor av härlig läsning att ta igen. Efter nyåret åkte vi upp till stugan som befinner sig i total radioskugga och när vi kom hem igen fungerade inte vårt internet. Tack vare mobil uppkoppling lyckades jag och maken, efter mycket om och men, lösa problemet sent igår afton. Lite stolta blev vi allt när allt fungerade igen.
Under internetstrulet, satt jag och läste instruktioner till maken samtidigt som jag klippte tygremsor av en gammal sjal i thaisiden. Efter jultider brukar jag få en pastellperiod och det verkar som om att den redan har infunnit sig. Det här är ett pyssel som jag velat göra länge men tiden räcker inte riktigt till. Då jag har en make som lämnar in kläder på kemtvätt mellan varven, är jag i stort sett självförsörjande när det gäller klädgalgar i stål. Det här var ett väldigt lätt och snabbt pyssel. Bara att klippa remsor och vira runt galgen.
Efter jul när det är lite krasst med klirr i kassan var detta ett pyssel som passade mig perfekt. Nu ska jag smyga in lite mera rosa toner i sovrummet, till att börja med. Sedan får vi se hur det blir i resten av huset, kanske blir det lite ljuslila?

En härlig lördag önskar jag alla som kikar förbi!

♥♥♥

9 kommentarer:

Amanda sa...

Va fina galgarna blev! :)

Tini sa...

Oj vad snyggt det blev! Tack för tipset, jag tror att jag skall prova på det oxå :)
kram Tini

Feeah Faerie sa...

I love it!!!

Pysselpalatset sa...

Så fina galgarna blir.... Ditt hem ser så krispigt fräscht ut.... skönt att få igång dator igen... kram j

Anki sa...

Hej vännen...mm nu var det längesen, jag brukar kika in men det blir dåligt med skrivandet!
Gud så fint ni har det, å galgarna blev jättefina!
Datastrul kan man bli galen på så det var inte dåligt att ni fixade det själva, jäklar vad man kan bara man föröker *fniss*

Ha det gott nu!
Kram!

Vita små hjärtan sa...

Vad fint! Jätteläckra bilder! Fint med pastell...
Kram Agnetha

Mormors gård sa...

Hej! Vad roligt att höra av dig igen! Härligt pysseltips ;)
Du har något som väntar hos mig :)
Kram, Jessica

vitaspets sa...

Vilka fina bilder ...
Kram Karina

Lyckoslanten sa...

Det där pysslet kan jag tänka mig att göra! Fint! ♥