söndag 11 mars 2012

Rapport från stugan


(kuddar från Ikea)

Halloj!

Jag har haft en riktigt anti-blogg period. Vad det beror på vet jag inte riktigt men kanske det helt enkelt är en släng av blogg-influensa som resulterar i bloggtorka. Kanske blir det en uppryckning nu, hoppas det i alla fall.

(dagbädd Hemnes från IKEA, pläd Jysk)

I dagens och kommande inlägg under veckan (ja, jag måste lägga lite press på mig själv) tänker jag visa lite uppdateringar från stugan. Renoveringen där fortskrider långsamt men det har hänt en del saker. Mycket tack vare mina snälla svärföräldrar som hjälper oss mellan varven.
 
(kudde från Jysk)

För ett par veckor sedan körde vi upp en Hemnes dagbädd som vi köpt på Blocket. Tanken är att den så småningom ska bli gästsäng i lillstugan men tills den är renoverad använder vi den som soffa i storstugan. Hemnes dagbädd från Ikea är som gjord för småskaliga utrymmen. En perfekt compact living möbel som fungerar som soffa, dubbelsäng och samtidigt har praktisk förvaring i lådorna. Me like! I nästa inlägg kommer bilder från ett rivningsprojekt, en historia som inte riktigt blev som vi tänkt oss...

En skön start på veckan önskar jag alla tittar in!

♥♥♥

Posted by Picasa(

3 kommentarer:

Amanda sa...

Va fint ni verkar få till det i stugan! :)
Ska bli spännande att se vad det är för projekt ni håller på med!

Kram Amanda

Louise sa...

Me like! Gillar det du visar!

Cc sa...

Härligt att få se lite fint igen. Kram