lördag 20 juni 2009

Midsommarmys!

Vilken midsommarafton! Den bjöd verkligen på allt. Dans kring stång i regn, sillunch i strålande sol, mulen grillmiddag under skratt och stoj i goda släktingars lag, därefter dans i aftonens svaga sken. Lilla Maja stortrivdes i svågers famn när de valsade fram. Många söta små "gubbar" blev det också. Finns det något godare än jordgubbar med glass, kaffe och punsch?

Idag, på midsommardagen fortsatte vi firandet med en mysig picknick i Rosersbergsparken och nu på kvällen är mina busiga grabbar ute en sväng med båten. Tror att de har det härligt ute på sjön för de har inte kommit tillbaka än. Maja och jag hade en mysig stund i badet innan det var dags för pyjamas och nattning. Sitter och njuter av vetskapen att jag har en lång härlig sommar framför mig. Hoppas att den bjuder på lika många härliga dagar och minnen som den här helgen gjorde!
Soliga midsommarhälsningar
till er alla som kikar förbi!
Kramar Anna-Lena ♥

7 kommentarer:

promenader på landet sa...

Vilka härliga somriga bilder du visar de är jättefina!! Vad skönt för dig att vara ledig och bara ha det skönt. Jag jobbar 2 veckor till sedan är det dags för ledigt!!!! Ha det så bra kram Maria

hagagården sa...

Åååå det ser underbart gott ut.
kram o ha de så gott
ninni

Evas Passion sa...

Ni ser ut att haft det underbart!!!Du verkar ha ett underbart vackert hem!!!!Komplimanger!!!

Anki sa...

Vad fint ni verkar haft det! Underbara bilder!
Här hade vi det oxå mysigt...god mat & dryck, goa vänner & barn...& mycket skratt!!
Ungarna invigde husvagnen, två i vagnen & två i förtältet...lite fuktigt var det, det regnade ganska rejält på natten...men dom verkade nöjda!
Tyvärr fanns det inte en jordgubbe i sikte, vi letade verkligen överallt, hmm...

Ha en fin kväll! Kram kram!

Anki sa...

Tack gulliga du!
Ha en fin fortsättning på helgen du med!

Jättekram!

Vit som snö sa...

Vilka härliga bilder o vilken mysig midsommar!
Jaa nu väntar 4 härliga veckor o jag vill bara njuta till max med min familj! Vi åker till Västkusten om 1 vecka o blir där i 3 veckor, känns underbart!
Ha det så skönt med familjen.
Kram Cilla

Kristall & Pynt sa...

Så vackert du har det.
Ha det gott
Kram Sofia