onsdag 19 augusti 2009

B som i ...

brevlåda, bok och bästa butiken. Ja, boken med stort B, Romantiska hem & Inspiration i vitt, som jag länge gått och väntat på landade i min brevlåda idag. Kunde knappt tro att det var sant när jag äntligen höll boken i min hand, boken som jag drömt om och längtat efter. Och all denna glädje tack vare Sandra som driver butiken Interiörboden i Grums. Tusen och åter tusen tack för din superfina service och till alla som ännu inte har stiftat bekantskap med Sandra och hennes fina butik kan jag bara varmt rekommendera ett besök där! Förutom att jag blev överlycklig över att ha fått tag i boken (" säljer ju som smör i solsken, grattis tjejer") så blev jag även oerhört glad för det gulliga kortet som med ett snöre satt fast på en påse torkad lavendel. Kundbemötande på högsta nivå!
Just nu pryder kortet med den lilla flickan och påsen vår lilla mjölkpall som jag ställt som "toapapperhållare" i vår lilla toalett. Vi börjar närma oss slutfasen av vår renovering av den och då vi inte vill borra i väggarna riktigt än passar mjölkpallsvarianten bra tills vidare. Ljuslyktan behövs verkligen för vi har inte hunnit koppla in elen än och det börjar ju bli lite mörkt om kvällarna och kallt om fossarna med för den delen. Nästa vecka ska vi försöka få taket på plats för då kan vi få hit elektrikern och äntligen få lite ljus.
Mjölkpallen är ett loppisfynd från i somras. Jag fick den väldigt billigt för den har en skada på baksidan. Tror att jag betalade 30 kr för den. Det märks att det är en bonde eller annan djurälskare som haft den... bokstäverna DIF går att skönja svagt inristat på toppen av den.

Visst var kortet med den lilla flickan söt! Ett gulligt hjärta hade Sandra också hängt dit. Nu ska jag ta mig en snabbtitt i boken (helgerån,men vad gör en otålig själ), bada och krypa till kojs. Plikterna kallar ju igen i morgon bitti!

Hoppas att du får en skön torsdag,
snart är det helg igen!
Kramar Anna-Lena ♥

Posted by Picasa

12 kommentarer:

Anki sa...

Hej vännen!
Men hur gick det med lillkillen? Det måste ju ha kommit en hel del över honom!?
Ja, jag är ju lite rädd att katten ska putta den i golvet...han verkar ha en speciell förkärlek för nyaa grejer, hmm...han kan sitta å titta på mig å demonstrativt peta med tassen så nåt åker i golvet, satans kräk, haha...Jaja, han är iaf söt när han sover, men f-n vad mycket han förstört!

Jaså du har mysbelysning på toan, hihi...ja, det ser mysigt ut iaf! Den pallen var jättefin & den boken vill jag oxå ha!
Kollade faktiskt hennes butik, vad mycket fint...ska faktiskt ta en tur dit nån dag!

Natti natti gumman! Kramis!

vardagsvitt sa...

B som i brev(i)lådan *fniss*
Tack kära vän blev så himla glad när jag hämtade posten....
Men den som väntar på nåt gott....
Tacksamma kramar Marith

Lycka är ~ Onnea on sa...

Så fin liten present du fått med boken.
Har här än inte sett boken, men tror jag måste kolla på nätet och få tag på den.
~Marita~

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Bpken verkar ju uunderbar!!! Så gulligt hon gjort...jätte söt kort..alltids kul med det där lilla extra!!!

~~ Kram ♥ Millan~~

OlgaA sa...

Man blir bara glad och liiiite avundsjuk. Jag har inte förbeställt och nu sitter jag utan boken och hoppas på att vinna den i en tävling=)
kram

Evas Passion sa...

Kul att fa ett sadant fint paket!!!!Boken ser ju underbar ut!!!!Den ar nog full av inspirationer!!!!Toaletten blir nog superfin med tanke pa din smak!!!!!Ska bli spannande att se!!!Ha en bra dag!

S o F sa...

Mysigt hos dig!!

Visst blir man väl glad över sådana omtänksamma personer. :)

Jag handlar en del småsaker av bloggare och på Tradera och tycker en del är så extra gulliga, och oväntat känns det ju också - för det är nåt som man absolut inte har förväntat sig.

Ha det gott!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja du den boken är underbar, kan tänka att du kom sent i säng.. Och jag bor ju i närheten av Sandras butik, kan tala om att hon har mycket fint. I nästa inlägg ska jag visa en del.
Kramar AnnaMaria

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja, visst är boken härlig! Man tittar och tittar och suckar...
Och vilket fint kort du fick också!
Kram
Marie

Crinoline sa...

Hei Anna-Lena. I morgen kommer kanskje min bok også. Den lille krakken er så sjarmerende.Ønsker deg en god helg.Klem

♥SWEDSTRALIA♥ sa...

Boken ser fantastiskt ut och sakert en riktig inspirationskalla. Det ar sa service ska vara! Ha en harlig helg. Kram Ida

Kristall & Pynt sa...

Hej vännen!
Ska ta och köpa den boken oxå den verkar ju vara helt underbar.
Så fin mjölkpall du köpt dom är ju så mysiga.
Kram Sofia