lördag 29 augusti 2009

Barskrapad...



Hej på er alla!

Barskrapad är ordet. Som tur var bara på kontanter, varenda öre i plånboken och i bilens börs med mynt till parkering tömdes vid loppisbesköket i går. Har inte varit på loppis på flera veckor så gissa om att jag har haft loppsabstinens! Äntligen har jag fått tag på en gammal väckarklocka att ha som dekoration. Som ni ser blev det även några svarta ramar, ett lakan och en knopphängare som fick följa med hem. Har tänkt göra om lite i killarnas rum och lägga till lite svarta accenter där. Knoppbrädan var träfärgad men idag har jag sprayat den svart med lite högblank färg. Det är så tacksamt med sprayfärg, fort går det och jämnt blir det, särskilt bra när man ska måla saker som inte är helt raka. En färgspruta får nog stå på önskelistan till jul. Jag fyndade också några svarta plåtlådor men de får jag nog visa i morgon. Först hade jag tänkt ha dem i killarnas rum men både maken och jag tyckte om dem så vi får se var de hamnar. Ibland är det ju faktiskt så att mor och far mer uppskattar loppisfynden mer än vad barnen gör. Fortsättning på vårt svarta tema följer...


Önskar er alla en fortsatt härlig lördag!

♥Kramar Anna-Lena♥

Posted by Picasa

13 kommentarer:

Kristall & Pynt sa...

Hej vännen!
Så fina fynd,en sån där gammal väckarklocka skulle jag oxå vilja ha dom är så fina.
Kram Sofia

Evas Passion sa...

Fina saker du hittat!!!!
Namnskriften gor du enkelt och snabbt,ga in har sa ser du hur du gor!!!

http://fixa-din.blogspot.com/search/label/signatur

ha en bra dag!!!!!

kram eva

Crinoline sa...

Hei Anna-Lena.Ja,er ikke disse gamle klokkene sjarmerende.Jeg har en etter min oldefar.Knaggrekken ble flott.Det er fint med en annen farge enn hvit også.

Cc sa...

Helt underbar klocka, även jag har loppis abstinens har inte loppat på ett bra tag. Vad skall man göra. Kram

Anki sa...

Min vän...synd att jag är lika barskrapad, annars hade du fått låna av mig, hihi...
Den väckarklockan är så fin...å det är snyggt med det svarta som bryter av!
Men var är plåtlådorna, dom måste du visa!?
Det är ju marknader runt om här nu hela tiden, så jag hade ju tänkt att fynda lite...Men det bidde ju inget idag iaf, dottern har ju blivit med hus...så det blev att fixa lite i trädgården!

Kramis Anki

IDAS SIDA sa...

Ser att du liksom jag gillar loppisfynd ;) det är så kul att se vad andra fyndar och hur man kan återanvända gamla saker.
Kolla gärna in min sida!
Mvh Ida

Lissboden sa...

En sådan väckarklocka såg jag på loppis förra veckan men då var maken med och han tyckte minsann inte att vi skulle köpa någon klocka som inte gick att använda. Så var det med det. Jag hade tur att hitta lite annat men klockorna var jättefina så jag är lite avundsjuk nu.
Ha en fin söndag!
Kram/Maria

Mitt hvite hus sa...

Så bra at du fant den klokken...de er så sjarmerende...
Nydelige funn ...
Klem =)

Sjabbig men chic sa...

Vilka fynd Anna-Lena och vad fin knoppbrädan blev! Nu ska jag minsann berätta för dig att det kan hända att jag är ensam om det i världen men jag lyckas alltid att få till och med sprayfärg att rinna. Vad är det för fel på mig tror du? Slarvmaja kanske jag är, men det är ju inget jag direkt strävar efter.

Kram Lisa

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej. Vilken fin klocka, det är kul med loppisar där det finns många fynd. Den här helgen hann jag inte med loppis, men det får jag ta igen. Ha en fin söndag.
Goa kramen
AnnaMaria

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej svejs jag igen! Jag vet inte om Jeanette/Pysselpalatset säljer vimplar. Hon är en ny bloggbekantskap för mig, men den är jättefin och så välsydd. Ha det gott.
Kramis
AnnaMaria
Ps, det var ekan vi öste, den är nyare så den sjönk inte. Det var gamla racern med dåliga flytblock som sjönk.

Anki sa...

Goa gumman!
Du har ju nästan skaffat ät & sovklocka, hihi...Ja tänk vad lätt det är att glömma bort att äta, särskilt när man snaskar hela tiden, hmm...så kommer då kvällen å då blir det panik, hungrig...NU!!
Nej, det är inte bra...ordning & reda, löning på freda, hihi! Skärpning på G!
Hur går det...väntar du på visningen? Eller har ni ändrat er? Meen, titta kostar ju inget, eller hur? Spännande!!

Ha en fin söndag! Kram till dig!

OlgaA sa...

Så kul! Inte jag heller var länge på loppisar och dagen auktionen var kanon! Fynd visas senare i veckan... Hann tom börja måla lite ;D