måndag 26 oktober 2009

Crea Diem och katastrof!

Hej på er!

Härlig känsla med höstlov! Skulle bara göra ett kort inlägg om mys med familjen då minneskortet började krångla. 30 bilder skulle överföras och de blev i stället 900 och när jag skulle ta bort dem försvann massor av bilder från ursprungliga platser. Även filmen där Maja gratulerar far på födelsedagen med gullig sång ackompanjerad av sina äldre bröder.Vad gör man??? Jo, återställer hela papperskorgen förstås. Som magiskt trolleri, 1350 bilder och filmer tillbaka... och många av dem vill jag inte ens ha kvar.SUCK! Gissa vad jag ska göra i kväll....som om det inte finns roligare saker att pyssla med.


Inlägget om mys och Crea Diem kändes inte längre särskilt aktuellt. Inte helt lätt att skapa dagen då tekniken krånglar! Är lite sur just nu så jag ska mysa med mina guldklimpar i stället. De får mig nog på andra tankar. Tack för alla snälla kommentarer om min mormorsgömma! De värmer i höstmörkret. Ikväll kommer jag nog att lysa med min frånvaro i "blogglandia" och ni vet ju vad jag pysslar med, hihi... Ska man skratta eller gråta månntro?

Hoppas att solen skiner där du är!

Posted by Picasa

9 kommentarer:

Vit som snö sa...

Din stackare! Men det var då för väl att det gick att återskapa det hela även om det blir massor av jobb. Det finns inget värre än krånglande teknik!
Lycka till! Kram Cilla

Nyanser av vitt sa...

Tråkig historia detta men nu vet jag vad du gör ikväll :O)
Ha en fin dag
Kram Agneta

LenaS sa...

Åh vad trist när det blir så, hoppas det går snabbt att få ordning på bilderna igen!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Huset vid ån sa...

Usch! Det där lät inget roligt...Hoppas att det ordnar sig! Det är det värsta med teknikens värld! Nu byter jag ämne fort...Vad duktig du är som inte äter godis....Själv är jag sugen hela tiden på något sött o gott! Ha en fortsatt bra vecka trots datakrångel....Kram Therese

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja du sitter nog och raderar bilder nu, det blir en del och klicka bort. Men tur att du fick tillbaka allt. Det var jättefint med den meningen målad på bordet.
Lycka till med klickandet
Kramar
AnnaMaria

Anki sa...

Nopp ingen sol...bara grått & regn!
Visst är det härligt när det krånglar?!...så där så man blir smått galen, hmm!! Nä det ska bara fungera!
Hoppas det löser sig för dig!
Läste om mormors gömma...låter härligt! Blir absolut toppenbra, du gör såå fina grejer!

Goa kramen till dig!

Louise sa...

Tycker synd om dig...blir att hantera mus istället för mys...Du får försöka se positivt på det hela... att det ändå går att återställa :O)
Lycka till

Jenny sa...

Hej Anna-Lena!
Det verkar inte riktigt vara din vecka, nedspolade nycklar o datorhaveri;)

Vad spännande med Mormors Gömma! Ska genast in o ta mig en titt!

Ha det så kul ikväll..hmm!

Kramis Jenny

Gammelbålsta sa...

Hej!
Man kan ju bli hysterisk när sådant händer. Vi har skaffat oss en extra slags hårddisk som vi försöker föra över allt till. Så att vi har dubbelt ifall någons dator kraschar. Vad kul med "mormors gömma".. Jag var inne i går kväll och kikade. Lycka till med alla bilder. Kram Aydan