tisdag 20 oktober 2009

I skymningslandet...


befinner jag mig numera och då har vi inte ens ställt om till vintertid än. Det positiva med det är att man får sova en timme längre om barnen inte vaknar vill säga ...


Det negativa är att det är svårt att hinna med att ta bilder i dagsljus. Men å andra sidan är det lika bra att gilla läget för så här kommer det ju vara ett tag nu. Slagbordet som jag köpte i somras har fått flytta in i köket under vår tallrikshylla. Rummet har blivit lite övermöblerat men så får det vara ett tag. Jag märker att fler och fler föremål börjar smyga sig in, inget "less is more" här inte. Det blev extra påtagligt när jag såg en bild på tallrikshyllan när den var "ny" i huset. Några få ting hade jag placerat i den... nu är den alldeles proppfull!


Lite ljus, plättar i luften och en besticklåda får bo på bordet ett tag innan det blir dags för lite juldekorationer. Om 39 dagar är det första advent! Vad mysigt det ska bli!


Hoppas att du får en skön torsdag!


Posted by Picasa

10 kommentarer:

Gammelbålsta sa...

Hej!
Vad fint det är med bordet och hyllan. Visst är det svårt att ta bilder när det knappt finns ljus när man kommer hem. Men mörka bilder med ljus är ju mysiga. Ha det bra Kram Aydan

Åsa´s Blåbär och Mjölk sa...

Anna-Lena! Det är bara att hoppa upp på kvasten och komma hit till halloweenkalaset! Vi kan behöva en stor häxa till. Vet inte om det räcker med mig o maken? Jag tror jag måste hysa in mina syskonbarn, som är tonåringar. Måste ha någon av dem som står i korvkiosken också. Ska ju bjuda på muminkorvar och snigelkorvar. Hihi, ja du hör ju hur det låter! Jag har presis som du, barnasinnet i behåll :).
Du är så välkommen. Trimma kvasten din nu och kom hit vettja!

Men vad fin stämmning du har skapat. Hm..där gav du mig lite tipps. Men jag har absolut inte så vaker tallrikshylla. Och något slagbord har jag inte fått äran till att äga ännu..buhuuu.
Jag tycker att du verkligen har fått till det vackert och harmoniskt.

Nu ska jag titta lite till på dina bilder...
Önskar dig en fin kväll och en mysig morgon..
Varm karm / Åsa.

Louise sa...

Jag håller fullstädigt med dig om att det är jobbigt att ta bilder nu....men dina skymningsbilder är så stämningsfulla och fina!

Sjabbig men chic sa...

Jättemysiga, stämningsfulla bilder!
Vad fint du har gjort!

Kramis Lisa

corrina sa...

Visst är det så, inte är man hemma då ljuset är som bäst. Det är bara att gilla läget men då under protest. Kram

Lissboden sa...

Visst blir det mörkt tidigt om kvällarna och det är dubbla känslor med det. Det är mysigt att tända en massa ljus men jag blir så trött av att det mörknar.
Jag tycker att de mörka bilderna blir fina i sig. Det får helt enkelt bli mer av dem på bloggarna framöver, annars får vi stressa ihjäl oss för att ta kort i dagsljus.
Ha en bra torsdag du också!
Många kramar från Maria

Hanna sa...

Vilken fin kökshörna :)
Tycker inte det ser övermöblerat ut! Du har lyckats få fina bilder trots att det är mörkt, det är inte lätt... jag försökte knäppa lite förut, men gav upp :(

Ha d gott!
Kram Hanna

Inspiration i vitt sa...

Hej, ja visst är det lätt att samla på sig en massa saker, det är ju så mycket som är fint. Du har bara fina saker i din hylla och bordet var ett riktigt fynd.
Kram på dig/Ingela.

Hannis sa...

39 dagar till advent!
Känns som att jag nyss började jobba efter semestern=))

Tycker det ser mysigt ut på dina bilder.
Slagbordet är ljuvligt!
Men jag vet vad du menar med att det smyger sig in saker*fnissar*

Kram Hannis

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag väntar också på advent, hela december är så mysigt. Jag tycker du har alldeles perfekt fullt i hyllan. Själva hyllan är superfin och alla sakerna också. Är det föör lite saker ser det inte riktigt färdigt ut liksom.
Ha nu en bra torsdag
Kramar
AnnaMaria