lördag 17 oktober 2009

För att du finns...

Hej på er!

Idag har vi firat kära maken som fyllt 40-, med andra ord 39. Han fick en fin gammal, loppisfyndad trälåda innehållande 4 st små Ittalaglas som kommer att bli en perfekt "Captains Bar" till båten. Presenten var lite oväntad men blev oerhört uppskattad. I afton bjöd vi över svärföräldrarna på årets första fondue och kära maken fick lite pengar till diverse båtinköp. Det är bara sådant som hägrar för honom just nu. Tur att vi har våra olika intressen...

Själv fick jag i veckan ett litet paket från Gerda med den mysiga butiken Idémakeriet. Har länge beundrat de fina vintagesmyckena som hon säljer. För alla er som inte har besökt henne sida kan jag varmt rekommendera att göra det. Jag hade lite otur för det halsband som jag egentligen ville ha råkade hon tappa i golvet vid paketeringen och det gick sönder. Men, det var nog en mening med det för jag bara äääääälskar halsbandet som det blev istället. Framsidan är densamma men texten på baksidan skilde sig åt. På smycket som jag önskade från början stod det "Pour toujours" som ungefär betyder i evighet men på smycket som det slutligen blev står det: "för att du finns" .Det är något visst med svenska textrader ändå...de går ju liksom rakt in i hjärtat. För länge sedan sade en känd svensk artist till mig att det är bäst att skriva låtar och texter på sitt eget språk. Det blir en helt annan känsla och folket tar till sig musiken på ett mycket starkare sätt. Jag tror att det ligger mycket i det han säger.

I paketet låg det här söta kortet och det har jag idag satt fast i en nyckel som hör till ett antikt skåp som står i vårt vardagsrum. Den söta bilden passade bra där på skåpet, både till färg och form. Jag beställde även en söt liten trådkorg men den visar jag än annan dag.

Nu är det dags för mig att fortsätta på mitt lilla vardagsrumsprojekt... konsten tar tid (citat från Toy story)! Avslutningsvis vill jag bara säga tack för att du finns kära make, tack för att du finns kära familj, släkt och vänner och tack för att ni finns, alla kära bloggisar!

Hoppas att du som hälsar på får en fortsatt härlig helg!


Posted by Picasa

14 kommentarer:

Kajsa sa...

Jättegulligt smycke. Kan nog tycka att det ibland är bra att man har olika intressen, eller? Dina bilder inspirerar mig till att använda några gamla bilder jag hittat! Táck för tipset! Kram o fortsatt trevlig helg Kram Kajsa

mormorelsie... sa...

Men å så mycke fint,underbara smycken.
kram o ha det så gott
ninni

Prinsesse Elin sa...

Hei hei
Vel overstått feiring. Jeg liker så godt det du lager jeg å finner bildene dine meget inspirerende. Takk for titten. Klem fra Elin:)

LenaS sa...

Åh ska genast hoppa in och kolla in smyckena, det var ju så fint det du köpt!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Elsa sa...

Va' fina vintage smycke. Har nästan likadant, det har paris bild och är cathy penton's design.

Kerstin sa...

Gratulerer til mannen O=)

Så nydelig smykke du fikk... har sett disse før og de er skjønne...

Håper du får en fin dag..
Klem Kerstin

Annika sa...

Gerda har mycket fint till bra priser så där handlar jag en del.
Jättefint smycke. Kortet var ju lika fint det med. Satt faktiskt igår och knåpade ihop lite kort.
Nu får du ha en bra söndag, kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Båt och inredning det är bra intressen tycker jag. Vilket fint smycke, och texten är jättefin. Och du hade hängt kortet så fint på skåpet också.
Kramar
AnnaMaria

Mammatillungar sa...

Verkar att din man har fått fina presenter. Och du med=)
Tyckte att kortet passade perfekt där det är!
Ha en bra dag1

promenader på landet sa...

Vilket vackert smycke ned noter på! Ett sånt skuule jag gärna vilja ha eller ge bort till min goa körledare! Må så gott! Kram Maria

AkH sa...

Jättefina smycken med kort! Ni verkar ha haft fullt upp med födelsedagsfirande, men trevligt! Ha en fortsatt underbar helg!
Anna-Karin
livetharochnu-akh

Louise sa...

Visst är det något speciellt med svenska texter - det tycker jag också! Ha en skön söndag!

Titti sa...

Hej
Vad kul att du vill vara med i min tävling. Ha en fortsatt skön söndag . Kram

Mom´s kitchen sa...

Det är lugnt=))))
Jag blir bara glad att du lägger mig i dina favoriter ;) Så trevligt!
Håller tummarna för dig=)