torsdag 4 november 2010

Jag- en vinnare!

Häromdagen när jag besökte min kära mormor insåg jag att jag har henne att tacka för mycket. Hade hon inte tagit det stora beslutet att flytta till Sverige hade jag levt ett helt annat liv. Undrar just hur det skulle tett sig. Hur som helst så är jag väldigt nöjd med mitt liv idag och det måste även kännas bra för min kära mormor att veta att jag är lyckligt gift, har en underbar familj, ett fantastiskt givande arbete. Det enda som saknas är väl det där stora fina sekelskifteshuset med punschveranda, blink*, blink*.

För en liten tid sedan tappade jag mitt namnsmycke så ni kan tro att jag jublade när jag fick veta att jag vunnit första pris i "Vita loppans" utlottning. Det är Lindas duktiga väninna som gör de fina smyckena och jag ser verkligen fram emot att få mitt. För er som älskar lantlig inredning kan jag varmt rekommendera ett besök hos Linda och

Ja, idag känner jag mig som en verklig vinnare. Solen skiner, livet leker och jag är också väldigt glad över att jag för en liten tid sedan förärades denna fina award från två supergulliga bloggerskor , Annika "Min dröm om lantstil" och Mimmi "Zink och vita ting". Tusen tack för att ni tänkte på mig och självklart sänder jag den tillbaka till er. Awarden ska skickas vidare med en motivering och jag tycker alltid att sånt här är lite svårt. Egentligen vill jag skicka den till alla som kikar in här för ni har alla en fabulos blog men den här gången har jag hållit mig till reglerna. Jag har valt ut fem stycken bloggar och en del av er har kanske redan fått den här awarden.

Min motivering:

Med enkla medel och enorm kreativitet inspirerar ni oss andra med vackert hantverk och underbara inredningsmiljöer med lantlig touché.
Your blog is fabulous:

Kicki och Livet på Vestergård

Sara och Livet på berget

Ann-Lis med Lyckoslanten

Sanne och Änglarnas hus

Kerstin med Mitt hvite hus

Som ni alla vet väljer man själv om man vill skicka awarden vidare. Känn inget tvång utan gör det bara om ni vill.♥Nu ska jag ut i solen och räfsa det sista löven i trädgården, därefter väntar en lång loppisrunda (utan barn). Kan det bli bättre!

I wish you all a fabulous day in the sun!

13 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heisann..
ja jeg har og en mormor og takke for veldig mye:)
ha en vakker dag
eddaKlememr

Mitt hvite hus sa...

Så vakkert og fint innlegg du har laget... det å kjenne at man er nøyd med livet..og har gode minner fra fortid er gen god følelse..

Og tusen tusen takk for awarden.. blir så glad når jeg kan inspirere andre...Så glad for at du tenkte på meg..

Nå gjorde du min dag bra..

klemmer til deg =))

Ett Vitare Hem sa...

Visst är vi alla vinnare på ett eller annat sätt, är rätt tacksam för livet och vad det givit mig, försöker att inte lägga energi på sånt som varit och är dåligt utan känner en tacksamhet för dte jag har, grattis till din finfina vinst!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Fågel Blå sa...

Grattis till detta fina smycke!!!!!
Hoppas du också får en fin dag!
Kram Kathrine

Fia sa...

vilket fint inlägg, hoppas du hittar något bra på loppis och att du visar det här.

Ninnis familjeliv sa...

Grattis till din fina vinst! Hoppas du hittar nogot fint att visa! Ha en fortsatt trevlig kväll! Kram Nina

corrina sa...

Grattis till allt vännen. Kram

Lyckoslanten sa...

Läste ditt vackra inlägg och kände din glädje och tacksamhet och ser sedan där på slutet att du har gett mig en award! Så fint! Tack! ♥

hemma hos lilla mej sa...

Grattis till din fina vinst.Vad skoj.Önskar dej en fin kväll.Kram Rita ♥

Zink & vita ting sa...

Hej vännen!
Vilket härligt positivt inlägg!
Saknar min mormor varje dag och de samtal vi hade, något speciellt med en mormor!
Å grattis till din fina vinst!

Kram Mimmi

Louise sa...

Fint inlägg, tänkvärda ord! Grattis till både smycket och awarden!

Vita små hjärtan sa...

Grattis!!!!
Å det här var ett glatt inlägg. Härligt!
Kram Agnetha

Nyanser av vitt sa...

Grattis till fin vinst och till en fin award. Tack snälla för fin kommentar. Kul att du är med i min utlottning. Ha en mysig helg
Kram Agneta