fredag 12 november 2010

Krasch!Krasch!

Låst badrumsdörr och en treåring inne på toaletten. Inte världens bästa kombination precis. En del tankar hinner passera innan man får upp dörren. Den här gången var det bara min parfymflaska som gått i tusen bitar och på golvet satt lilla Maja i full färd med att göra en indianliknande krigsmålning på kinderna med min nya ögonskugga. Jag kan inte vända ryggen till henne en sekund för hon är full av busiga upptåg av rena rama Emil-kalibern. Det är tur för Maja att hennes mamma är begåvad med ett oändligt tålamod och att Maja är söt och rar mellan varven då hon ärvt lite för mycket av mammas kreativa anda. Vad ska jag säga, jag var själv hopplös som treåring och artade mig ändå ganska bra. Under min klipp-period klippte jag sönder allt jag kom över, strumpbyxor, lampsladdar och dylikt. Min fina gunghäst omvandlades till en zebra med hjälp av min mammas röda läppstift och kasserades trots alla mina protester. Tålamod är en dygd som gått i arv från mina föräldrar. Det positiva med det hela att jag kommer nog inte behöva köpa någon doftfräschare till badrummet det närmsta året...badrummet luktar numera mamma!

I brist på inspiration fick det i afton bli lite gamla bilder från vårt vardagsrum där Maja hade en av sina gulliga stunder!

Ha en härlig fredag kväll!


Posted by Picasa

8 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

låter lite som Emil fasoner det där men som sagt det går över med tiden ,ha en mysig fredag,Nette

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Oj, kommer ihåg när min son låste in sig på toa, hemskt!!!! Där inne kraschade också ngt!
Jag har en Emil med hyss, mitt barnbarn.....ja de är härliga! Ett majskorn flög in i hans näsa en dag...konstigt det flög in....
Hoppas på en bra helg med din familj!
Carin

Fågel Blå sa...

Vilken lite busunge!!!!
YTur att det ordnade sej!
Önskr dej en fin kväll!
Kramm Kathrine

Livet på Vestergård sa...

En påhittig fröken du har :)
Så fina bilder du bjuder på. Ha en mysig fredagkväll med din Maja!
Kram Kicki

Så Vitt Jag Vet sa...

Vackert bord. Jag gillar skarpt dina fönstersmygar. Djupa smygar ger ett mysigt intryck.
Önskar dej ett skönt veckoslut!
Små busiga barn brukar bli aktiva vuxna.......
Kraam
Sanne

Gammelbålsta sa...

Hej!
Jag har haft en likadan 3-åring och vet vilket jobb det kan vara speciellt om de låser in sig i badrummet eller låser ytterdörren när man går ut med soporna. (utan husnycklar förstås). Tur att de är så goa de små liven. Ha en riktigt bra helg Kram Aydan

husvidhavet sa...

"Hyss hittar man inte på -de bare blir"
Ojoj vilket elände... å parfym som luktar så mycket!!
Nåja så länge lilla fröken inte gjorde sig illa så var det ju inte hela världen...
Ha en underbar lördag!!
Kram Marith

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det är en söt liten tjej du har, hon ser väldigt o-busig ut på fotot. Kan tänka mig att det blev en ganska stark doft hos er, tur att du fick upp dörren.
Ha en fin helg
Kramar
AnnaMaria