måndag 19 september 2011

Jag saknar ord!


Enligt tidningarna råder det förstämning i min kommun, Sigtuna, och mycket sorgligt har hänt de senaste dygnen. Några barn har förlorat sin mamma och andra barn har tragiskt blivit bragda om livet. Vad som hänt är det ingen som vet, men personliga familjetragedier ligger bakom händelserna. Mina tankar går till de stackars barnen. Hur ska man kunna förklara och hur ska man kunna trösta när sådana här saker sker? Allt som skett är så fruktansvärt tragiskt och sorgligt. Det känns mörkt nu och jag undrar om det någonsin kan bli ljust igen?
Posted by Picasa

5 kommentarer:

tinemor sa...

VELDIG TRIST!
Her har min eldste sønn mistet sin gode kamerat.
Natt til fredag valgte han å si takk for seg, -tok sitt liv.
Et sjokk, -ingen merket noe galt.
Livet stopper opp litt, man får andre tanker, og man trenger tid for å takle dette.
Det er så utrolig trist når slike ting skjer!
Vi må alltid huske å ta vare på hverandre <3
Stor klem/kram til deg

Fågel Blå sa...

Hej!!!
Så hemskt,, jag blir ledsen och nedstämd när jag läser detta hemska!!!
Kram Kathrine

Mitt Måleri sa...

Helt ofattbart...så hemskt att läsa och höra om denna tragedi.
Kram pia

Lisa sa...

Hej hjärtat..Ja nog förlorar man tron med jämna mellanrum i livet. Fruktansvärt det som hänt. Men det må låta hemskt så har vi alla ett ansvar i att vi måste börja värna mera om varnadra. Vara mera medmänskligare, börja bry oss. Det måste inte ske i det stora hela utan börja med oss själva och de runt oss så blir det som ringar på vattnet till slut. Hoppas jag iallafall. Ha de så gott gumman

Kram Lisa

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Ja, det finns inte ord. Läste om detta i tidningen. Ofattbart. Den modern måste ha varit så förtvivlad och sjuk, själen kan verkligen ställa till det. Oförståeligt, man ryser!
Hälsningar!
Carin