lördag 4 december 2010

Lucka 5Andra advent

Gårdagen tillbringades hemma med pyssel och julstök. Jag knåpade bland annat ihop ytterligare en adventsljusstake som fick bli dagens lucka. Siffrorna i zink har jag hittat på Blomsterlandet. Idag ska jag till Uppsala och hämta ett Blocket-fynd. På vägen hem blir det kanske ett snabbt stopp i Sigtuna för lite julmarknad och det obligatoriska mistel-inköpet.

I höstas hade Sara med den fina bloggen "Livet på berget" en rolig idé som inspirerade mig. Som jag skrev tidigare, kommer det att finnas en och annan överraskning i min julkalender, och nu är det dags för den första. Bakom lucka nummer tre gömde sig en spånkorg fyllde med ett och annat juligt. Tre är mitt lyckonummer och därför tänkte jag passa på och göra någon glad. Den tredje personen som kommenterade vann nämligen den lilla plåtskylten och ett trähjärta som låg i korgen. Vem var nu nummer tre.... jo, det var Elin Anita med den väldigt fina bloggen Eddaskreativiteter. Ett stort grattis till dig!

Önskar alla som hälsar på en härlig 2:a advent

med massor av mys!

Kramar Anna-Lena

♥♥♥

Posted by Picasa

10 kommentarer:

elinAnita (eddaskreativiteter ) sa...

Heisann og god morgen:)
Det var da en hyggelig overaskelse så tidlig på morgenen:)Lenge siden jeg har vunnet noe nå:)
Da må du kanskje ha adressen min da:)
Tuusen takk:)
Ha en vakker dag der borte..her har det kommet litt sne i dag...men jeg skal vel dra på marked tenker jeg....
klem klem til deg

Så Vitt Jag Vet sa...

Hej Anna-Lena! Skulle gärna komma till Sverige och gå på marknad i Sigtuna. Jag och min man var för tre år sedan på väg från Eskilstuna till Arlanda och hade tid över. Av en händelse vek vi in vid Sigtuna . Vilken idyll och vad fin marknad.På samma resa hade vi oxå besökt gamla stan i Stockholm,men det var nog i Sigtuna jag fann julen! En fantastisk idyll!
TRevlig 2:a advent!
Kraam
Sanne

Livet på Vestergård sa...

Ha en riktigt trevlig andra advent!
Kram Kicki

Lyckoslanten sa...

Fin ljusstake där och så mysigt för dig att få komma förbi Sigtuna. Det skulle jag gärna ha önskat få göra förra helgen om tid hade funnits. Så fint av dig att ha överraskningar i din fina kalender! Grattis till vinnaren och ha en fin dag du! ♥

Mom´s kitchen sa...

Så rolig idé med luckor :)

Dina bilder är så stämningsfulla!

kramar

Livet på Berget sa...

Din julkalender är verkligen världsbäst! Så fint du gjort med siffrorna. Kul att se allas adventsljusstakar det inspirerar.
Ha de gott!
Kram
/Sara

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Såna siffror skulle jag haft på mina flaskor, jättefina. Hoppas det var en fin julmarknad och att du hittade en mistel.
Adventskram
AnnaMaria

Gugis Pärlor sa...

Fina bilder och jag blev förtjust i dina siffror! Snygga! Hoppas du kom över en mistel på marknaden ;O)

Kram Gugi

Vitt hus med svarta knutar sa...

Kan tänka mig att det är extra gemytligt i Sigtuna nu inför jul, det är ju en mysig liten stad andra delar av året. Kul att du har en ny lucka varje dag. Gratiis till vinnanre! Sen var det en fin idé att ge bort ingredienser till kakor i en burk sådar.

Ha en fin vecka!
Kram,
Regina

Vita små hjärtan sa...

Hej Vännen.
Mysigt med dina luckor.....
Ha det så gott.
Kram Agnetha