lördag 11 december 2010

Lucka 11

( Bild lånad från Hoppets stjärna)

Halloj i stugorna!

Bakom dagens lucka döljer sig en skara glada barn från en skola på Haiti som får stöd av organisationen "Hoppets stjärna"! Förra året skippade jag och maken julklappar till förmån för gåvo-brev till våra barn i form av getter, matpaket och brunnar. I år har maken redan hunnit köpa några småpaket åt mig, så denna jul får det bli både paket och julgåvor. Än så länge har jag inte bestämt mig för vart årets gåva ska gå men Hoppets stjärna är ett bra alternativ då hela 90% av deras gåvor går vidare till behövande. Något annat jag vurmar för är även våra hemlösa så det blir kanske ett bidrag dit med! Det var säkert många som såg Raine hos Skavlan och det inslaget väckte en del minnen hos mig, då jag ofta såg honom under den tid vi bodde på Reimersholme. Förra hösten hjälpte jag en hemlös man vid vårt centrum. Många stod handfallna, andra gick förbi men för mig var det en självklarhet att hjälpa till. Blir du nyfiken på den historien så finner du den här.

Önskar alla som kikar förbi en skön afton!


♥♥♥

4 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Så fint! Visst känns det bra att hjälpa någon! Pengar dras varje månad från mitt konto för att hjälpa "min flicka" med skolgång, hälsovård och vatten till hennes by. Det är jul! ♥

Livet på Vestergård sa...

Vilken fin lucka du har i dag. Jag brukar ofta understöda Hoppets stjärna.
Jag kommer i håg när du skrev om den hemlösa mannen förra året.Skönt att det finns människor som ingriper och inte bara ser på !
Ha en fin trdje advent! Kram Kicki

Mom´s kitchen sa...

Hej Anna Lena!

Det är så fin gärning - hjälpa någon!

Önskar dig en fin Advent!

kram

Smultronlycka sa...

Hallå vännen!

Så bra att ni skickar gåvor!!
Det behövs verkligen!

Ha en mysig kväll!
Kram kram