torsdag 30 december 2010

Tillbakablickar från året som gått, del 1

Hej på er!
I dagarna har jag blivit oerhört inspirerad av alla fina tillbakablickar av året som gott från alla härliga bloggerskor. Från början var min tanke att jag också skulle göra något liknande här på bloggen. Nu är jag osäker på om det någonsin kommer att bli en del två för jag har så oerhört svårt att begränsa mig. Hopplös är jag, en riktig galenpanna, som ger mig in på något sånt här..Hur som helst, här kommer ett "litet" potpurri från mitt bloggår!
Början av år 2010 påminner mycket om dagarna vi har framför oss. Frostigt, kallt, vitt och vackert! Höll mig mest inomhus...
I februari hände något för då började jag att tröttna på allt det vita och lite svarta och mörka detaljer smög sig in i inredningen. Undrar just vilken färg det blir under året som kommer? Turkost kanske?

I mars fortskred arbetet med utbyggnaden och påskpysslandet var i full gång. Som ni ser var det fortfarande rätt mycket snö kvar. Huga!

April bjöd på snösmältning, sol och bad i Turkiet och vårblommor vid hemkomsten. Härligt! Jag bara älskar att plocka de första vitsipporna.

Sol och värme fick vi i maj och det blev premiärtur med båten. Maja var först ut i plurret, lite ofrivilligt. Tur att mamma var nära och hann fiska upp. Man blir trött av att "vinterbada" och på vägen hem slumrade Maja sött. Två veckor senare var det frivillig badpremiär för mor i huset.

Maj blev årets blomstermånad och versen "maj, har knopp i håret" stämde väl in . Det var mysigt att ta trädgården i besittning igen efter den långa och kalla vintern.

Juni och juli vistades vi så mycket vi kunde i båten ute på sjön. Det blev många härliga minnen från soliga baddagar som vi lever på än. Hemma hände det också saker. Väggen i köket öppnades upp till vår nya utbyggnad och vi började så sakteliga att inreda den. Det var första delen av mitt bloggår 2010. Del 2, av mina tillbakablickar, kommer nog på nyårsdagen men jag kikar in i morgon för en liten nyårshälsning.

Nu önskar jag alla nattugglor en riktigt god natt!
Dröm vackra drömmar!

♥♥♥

4 kommentarer:

Bibbi sa...

Gott slut och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
Hoppas du får ett spännande år med många roliga utmaningar.
Du hade ett underbart 2010 och jag tror inte 2011 blir sämre...
Allt gott
Kram

Min dröm om lantstil sa...

Hej! Underbara bilder :)Ska bli kul att följa dig även 2011. Önskar dig ett Gott slut och ett Gott nytt 2011. kramar

Livet på Vestergård sa...

Så härliga bilder!
Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
Kram Kicki

Solgården Butik och Café sa...

Så fint kollage du visar av det snart gångna året. Snart väntar det nya året med många förväntningar, eller hur?

Önskar dig ett gott slut och ett lika gott nytt 2011.
kram/Sofia från Solgården