onsdag 5 oktober 2011

Hugo favoriter


I Hugos rum har jag några favoriter. Vi har ju bara gjort en liten snabb quickfix i hans rum och det återstår en del arbete att göra bla målning av tak och lite väggar. Den gamla lampan gillar både jag och Hugo. Jag gillar utseendet och Hugo funktionen då den sprider bra ljus över hans legobord.
Nya lakan (tokbilliga från Jotex) passar bra ihop med väggen och stilen i rummet.En söt gammal alfabetsplansch hänger på väggen över skrivbordet. Jag hade den stora turen att komma över ett helt alfabet.Fjärilstavlan tycker Hugo mycket om och den har han fått av snälla farfar, inhandlad i Thailand, för länge, länge sedan. Jag är bra sugen på att norpa den åt mig själv, men Hugo får ha den för den passar fint i hans rum.

Det hör inte till vanligheterna att jag publicerar ett inlägg på morgonen, mitt i veckan. Här har det varit lite körigt. Maja vaknade upp som en liten zombie, sjuk och hängig och själv inväntar jag makens hemkomst innan jag kan kasta mig iväg till arbetet. Lika bra att passa på att blogga lite. Vem vet när man får tid igen?

En härlig dag önskar jag alla som har vägarna förbi!Posted by Picasa

5 kommentarer:

Fågel Blå sa...

Så fint det är på Hugos rum!!!!
Snygga detaljer!!!!
Jag gillade också fjärilstavlan mycket!
Ha en fin dag!
Kram Kathrine

Ardisia sa...

God morgon!
Alltid roligt att se detaljer & bilder från barnrum! Fint lakanset, ska nog ta en titt på Jotex jag med.

Stackars Maja som behöver vara sjuk :( den här förbannade årstiden & alla elaka virusar och bacillusker. Gillas inte!! Hoppas fröken kryar på sig snart.
Önskar dig en trevlig dag på jobbet. Jag känner mig lite piggare idag och tänkte ta mig i kragen och fixa lite här hemma.
Kramisar
Mia

Vita små hjärtan sa...

Så fint och så smakfullt!!!
Ha en mysig onsdag.
Kram Agnetha

Livet på Vestergård sa...

Fjärilstavlan är verkligen superfin!
Kram Kicki

Hanna sa...

Ha en fin fredagskväll!
Kram
Hanna