måndag 10 oktober 2011

Mössa på!


Det är sällan som jag hittar saker i inredningsbutiker numera. För det mesta är det loppisfynd som hägrar men i lördags blev det en snabb sväng in till "Mormors vita underbara ting" i Sigtuna. Lilla Maja hade tur för hon blev bjuden på godis av rara Eva, till killarnas förtret (de väntade i bilen), och mamma hade också tur för hon sprang över några söta "mössor" till burkarna i köket. Hättorna kommer från Ib Laursen och finns säkert på andra ställen med, ett tips för oss som inte orkar eller hinner sy egna. Apropå mössor så har min goda vän Fia fått en oerhört fin mössa av sin kära Mister, kika in till henne om du vill se något snyggt!


♥♥♥


Jag önskar att jag hade tid att besöka er andra i afton men här hemma väntar lite skrivuppgifter som ska in till universitetet. Nu gäller det att vara disciplinerad och inte halka dit.... blogglandia lockar så oändligt mycket mer!


Tänd lite ljus och mys i höstmörkret!


♥♥


Posted by Picasa

4 kommentarer:

I min vita värld sa...

Hej! Vilken underbar blogg du har! Håller helt & fullt med dig om att shoppa på loppisar...MYCKET roligare än "vanliga butiker". Lycka till med ditt "kvällsarbete"!

Må så gott!

Kram Anetthe

Livet på Vestergård sa...

Söta mössor du hittade!
Lycka till med skrivuppgifterna.
Kram Kicki

Vita små hjärtan sa...

Så söta mössor!!! Jättemysigt där på hyllan!
Ha en fin Tisdag!
Kram Agnetha

Villa Björkenäs Backen sa...

Hej Anna -Lena!

Vad mysigt att få besöka Sigtuna. Är där ofta ?
Är det nytt butik? Har inte sett eller kanske att vi inte är så ofta där mera...
Vilka fina hattar. Jag håller med dig att man springer inte alls lika ofta till inrednings butiker utan det är bara loppisar som gäller ;)

Jag ska sälja eller försöka sälja saker på lördag på loppisen.
Vi har så mycket olika saker och stilar som bara skräpar för det är ju det gamla som gäller nu. inte det marina så mycket som vi hade i Sigtuna men jag gillar det på nått annat st'lle.

Ha en bra dag !

Kramar Sirpa