måndag 6 december 2010

Lucka 7



Godmorgon i stugorna!

Tänk att det redan är dags för lucka 7. Är det någon mer än jag som tycker att dagarna rusar förbi? Före det stora snöfallet hann jag plocka lite lingonris. Tyvärr räckte det inte till kransar så jag har använt en del till att pynta i en ljuslykta. Som ni ser fortsätter jag temat med en fransk-lantlig inspirerad jul. Den lilla madonnan känner säkert många av er igen. Jag fick den av goa Lena "Ett vitare hem" när jag beställde lite andra saker från henne i somras. Ljuslyktan med Raphaels madonnabild tillverkade jag av en barnmatsburk förra julen. Under helgen har det även flyttat in en hel del tomtar och julpynt av mer traditionell svensk karaktär. Allt är samlat i barnens rum i form av ett tomtelandskap och de bara älskar när vi plockar fram allt "krafs". Är det jul så är det!

(bild lånad från nätet)
Jag har ju länge drömt om ett fint dockskåp och som ni alla vet kan drömmar bli verklighet. Precis det här skåpet som är på bilden ovan hittade jag för 200 kr i lagerlokalen i förrgår, vilken lycka! Lite skamfilat var det, men Maja fyller år först i april så jag har lite tid på mig att "renovera". Det ska bli så skoj, ett alldeles lagom stort husprojekt!


En härlig tisdag önskar jag alla som hälsar på!


♥♥♥


Posted by Picasa

8 kommentarer:

Vikeskärs hem och vardag sa...

Fint som vanligt här. Vilket härligt dockskåp.
Kram

Cathrin sa...

Å vilket dockskåp! Jag försöker som bäst piffa upp mitt eget 70/80tals dito, men grundstommen är något bättre i ditt fynd, om man säger så :).

Tycker också dagarna bara svishar förbi, känner att jag kom sent in i december med all sjukdom och nu försöker jag förgäves hinna i kapp. Men det måste finnas tid för att njuta lite av adventstiden också!

Kram!
Cathrin

Lyckoslanten sa...

Den Madonnan är jättefin! Den skulle jag gärna ha! Vilken dröm att få ett sådant dockhus för din flicka! Ja, nu går tiden fort! Jullov om två veckor! Ha en skön kväll! ♥

Feeah Faerie sa...

lagerlokal??? Snälla säg att det är någon form av loppis i gångavstånd.

Mitt hvite hus sa...

Nydelig luke nr 7 hos deg..ja jeg syns dagene raser av gårde...går så utrolig fort... snart bare to uker igjen til julaften...


ønsker deg en fin kveld.o=))

klemmer =)

Lissboden sa...

Hej Anna-Lena!
Tack snälla goa du för de fina örhängena som du skickat till mig!
Det kommer en liten tidig julklapp till dig snart.
Vilket fint dockskåp du fyndat till Maja. Det kommer hon nog att bli jätteglad för.
Vilket snyggt skåp du/ni köpt och jag skrattade gott när jag läste om din stuvningsteknik i bilen.
Må så gott och ha en fortsatt fin vintervecka!
Kramar från Maria

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!

Vilken drömdockskåp!! Helt ljuvligt! jag gjorde att jättefint till mina flickor när de var små..me de bara lyfte ut möblerna på golvet..hihi.. Gillade inte mammas fina skåp!

Ha det gott och lycka till med "husprojektet"!!

Kramis Sanne

Crinoline sa...

Huff,dagene går så alt for fort.Så fint du har pyntet i lykten.Skal bli spennende å se resultatet av oppussingen av dukkehuset.Klem