onsdag 26 oktober 2011

Pottskåp ut- arkivskåp in!


Mitt senaste måleri-projekt, som jag tänkt visa här i dagarna, har ställt till det en del för oss här hemma. Projektet var nämligen för stort för tilltänkt plats med resultatet att maken och jag fick flytta om möbler som dominobrickor i helgen. Gamla möbler väger ju en del men som tur är har jag en snäll make som ställer upp på mina galna infall.


Arkivskåpet är min absoluta favoritmöbel i förvaringsväg, helt oumbärligt, och innehåller en mängd småprylar som jag samlat på mig under årens lopp. Jag känner mig inte helt nöjd med placeringen och jag kommer nog att rumstera om en del på sakerna runt omkring. Man får liksom pröva sig fram lite grann. Flytta och trixa och flytta på saker igen, så håller jag på tills bitarna faller på plats.




Vad har du för favoritförvaring hemma? Jag hoppas inte att det är gamla plåtskåp för då blir jag såååå avis!!! Har sett några på Blocket men alla kostar ju skjortan!



♥♥♥




8 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Oj så snyggt skåp och så fint ni har det! Lite bärhjälp är alltid bra att få. Jag brukar faktiskt möblera om när jag är ensam hemma så får jag pröva min infall i fred ;0)
Kram Kicki

Tinis vita hem sa...

Arkivskåpet är ljuvligt :) Gillar också din stora klocka :))
Ha en fin fortsättning på veckan!
kram Tini

Vitt hus med svarta knutar sa...

Ditt arkivskåp blir jag så avis på så att jag nästan dånar!!! Vet du, jag har en väldigt bra plats för det;-) Ett sånt skåp är ju guld värt när man älskar att pyssla och har massor av pysselmaterial och tusentals pärlor!

Favoritmöbel...hm...det blir nog mitt stora, gamla skåp i köket, med glasdörrar i överskåpet. Det som jag målade vitt och klädde invändigt med änglatapet=)

Ha en fin torsdag!
Kram,
Regina

Feeah Faerie sa...

shit vilket snyggt! Nu är det jag som är avis. Puss!!

Lisa.L sa...

woooow vilket otroligt vackert arkivskåp :D förstår att du gillar det för d må ju sluka hur mycket krims krams som möjligt ;P jag hade själv ett mindre som jag fick av en gammal granne, dock så har min sambo beslagtagit d ute i sitt kontor. kram kram

mosterfi sa...

Jag skulle nästan ge vad som helst för att få ett sånt arkivskåp som du har. Tycker det är såååååå fint och praktiskt... Fin blogg du har!Allt gott/ mosterfi

Ardisia sa...

Hej där gumman!
Vilket underbart skåp. Det gjorde ett lyft i vardagsrummet tycker jag, med sin höjd alltså. Kan tänka mig att det slukar en del prylar..
En hälsning från Finland får det bli idag. Mellanlandning innan det är dags att flyga vidare till ett varmare land.. längtar!
Kram Mia

Tinas bo sa...

Vilket underbart arkivskåp!! LOVE IT!!!
Passar perfekt där det står!!

Har inget favvoskåp, jag älskar alla mina gamla klädskåp!! 4 st varav 3 stoooora.
Hade ett gammalt plåtskåp, men det lät, jag idiot, stå kvar i förra lägenheten.... Hur dum kan man vara???!! Ångrar det bittert!!!

Kramis Tina