torsdag 16 juli 2009

Hjälp! Står och stampar...

gör vi nu. Badrumsrenoveringen har tvärstannat lite då vi fått problem kring vår kommodlösning. Vi hade tänkt göra ett eget tvättställ av en gammal kommod och ett ovalt handfat men när allt hamnade på plats visade det sig att möbeln blev för stor. Det är ju inte direkt skönt att slå i armbågen var gång man ska slå sig ned på toaletten. Nu står jag där med min vackra kommod ( se översta bilden) men vad gör det när den inte får plats. Har svårt att släppa tanken på badrumsmöbler i gammaldags stil men har efter lite letande konstaterat att marknaden erbjuder inte särskilt många alternativ när man är ute efter ett lite nättare alternativ. Kommoden på bilden är från företaget Miller och hör till min absoluta favorit, dock känns 12 000 kr lite för dyrt för oss just nu.

Tvättstället Epoca tycker jag också är fint och priset passar min plånbok lite bättre, ca 2500 kr kostar det. Tyvärr får man ingen förvaring med det alternativet.
Som sagt, vi står och stampar och utan kommod, ingen dusch... därför bör vi bestämma oss snart. Vi vet varken ut eller in just nu...Skulle bli så glad om jag kunde få lite tips från någon som kanske har en bra handfatslösning eller ett förslag på en fin nätt badrumssmöbel!

Hoppas att du får en härlig dag!
Kramar Anna-Lena ♥

16 kommentarer:

Huset vid ån sa...

Hej Anna-Lena! Tänk om man hade en tjockare plånbok...Då skulle det vara lättare! Jag drömmer också om att göra iordning vårt badrum. Jag har tittat lite på ikeas "gammeldags serie". Jag skulle kunna tänka mig det tillsammans med vit pärlspont nån gång iframtiden! Men alternativ 2 såg ju jättefint ut...nackdelen är väl det där med att det inte finns förvaring under! Lycka Till! Kram Therese

Evas Passion sa...

hoppas det loser sig!!!det gor det alltid!!!underbart vackert tvattstall.....forstar att du fastnat for det!!!ha en bra dag!!!

Vita små hjärtan sa...

Båda jättefina, men som sagt skillnad på pris!!! Hoppas ni hittar en bra lösning!
Kram Agnetha

Fröken Tindra sa...

Vilken mysig blogg du har!
Det går inte att "korta av" kommoden baktill på något sätt så att den inte blir så djup?! Det ser ju ut att finnas plats över för att flytta fram själva handfatet. Bara en tanke... =0)
Hoppas att ni kommer på en bra lösning!
Kram!

i Emmas vita hem sa...

Hej Anna-Lena :) Kul att hitta till en ny blogg och vad fin sida du har, ska kika runt lite till sen :)
Har ett tips på en nätt kommod från Ellos, den är lite enklare kanske men dock liten och gammaldags. Annars går det ju att hänga en gardinspiral med ett fint tyg runt ett nätt tvättställ...Synd att den fina ni gjort inte ryms, kanske går att bygga om den på nåt sätt?
Många kramar och lycka till/Emma

Annika sa...

Synd att det inte funkade med kommoden :( Jag vet tyvärr inget om handfat.
Hoppas det löser sig, brukar vara en del kunniga bloggare här med bra tips :)
Kram

Ardisia sa...

Hej!
Synd att det inte gick som planerat! Handfatet & kommoden är ju jättefina!

Vad sägs om att bygga ett nytt, mindre skåp med ett gammalt fönster som dörr? Och placera handfatet ovanpå det då?

Annars tycker jag att det alternativa handfatet är jättesnygg också.. Men som sagt, lite tråkigt att miste förvaringsutrymmet.

Hoppas ni kommer snart på en lösning! Kram Mia

Lilla hjärtat sa...

Hej!
Man skulle ju kumma ha nåt fint tyg runt tvättstället...
Hoppas det löser sig, förstår att du fastnat för det dyrare tvättstället.
Kram A-K

mormorelsie... sa...

Hej
Vilken synd att inte kommoden fick plats,den som var så fin,tvättfatet med pelare var super snyggt men som sakt var ingen förvaring,men du kommer säkert på en bra lösning.
kram o ha det så gott
ninni

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Synd att den inte fick plats, för det passade så fint ihop. Bild 1. Men du får fundera och leta vidare, hoppas du får något bra tips. Ha det gott och kram
AnnaMaria

Vitt o Vältummat sa...

Det för 2500 är jättefint och förvaringen kan du kanske lösa med ett litet fint loppisskåp på väggen kanske?
Ditt för stora skåp tar jag gärna över:-)
Kram/Åsa

Majas skafferi sa...

Hej! Går det inte att loppisfynda ett mindre skåp, typ pottskåp då?
Hur som helst löser det sig nog..
Dina egengjorda dokument var ju helt underbara förresten! Vilken smart idé!! Det är nog många som kommer ta efter det tipset :)
Lycka till med kommod-frågan!

Crinoline sa...

Hei Anna-Lena. Så synd at vaskekommoden ikke passet,men håper dere finner et alternativ. Jeg har også en gammel vaskekommode som skal brukes på badet etter oppussing,forløpig står den i stuen.

Huset vid ån sa...

Önskar dig en riktigt Trevlig o Skön helg! Kram Therese

Kristall & Pynt sa...

Så fint med komoden och handfatet, synd att det inte passar, men du kanske kan hitta en mindre komod? eller något litet bord med hyllor under och ha tyg runt omkring?
Du får fundera vidare och hoppas allt löser sig.
Ha det gott
Kram Sofia

Jenny sa...

Hej Anna-Lena,
Vad synd att det inte funkade med den fina kommoden..
Hoppas ni hittar någon annan lösning, kanske finns det nått på IKEA? En bloggvän i Canada hade gjort en slags kommod med en köksvagn därifrån som hon laserat mörk o satt en porslinsho på;)

Ha en bra dag,
Kramis Jenny