fredag 8 maj 2009

1 vecka kvar...

tills det är dags att dra två vinnare i min utlottning av egentillverkade smycken i äkta silver. Jag känner mig överväldigad för det är hela 92 personer som har lämnat kommentarer och det gör mig jätteglad. Tycker att det är oerhört roligt att stifta nya bloggbekantskaper på det här sättet och önskar att alla som lämnat kommentarer kunde få ett smycke. Som lite kuriosa kan jag nämna att det bara är en man som deltar i min utlottning...än så länge! Hmm....vill inte dra några slutsatser kring det!

Om du vill delta i utlottningen behöver du bara lämna en kommentar för att få en lott. Klicka på bilden överst i högerkolumnen så kommer du direkt till inlägget. Länkar du får du två lotter!

Tusen tack för alla era fina ord! Lycka till!

Kramar Anna-Lena

11 kommentarer:

Vitt o Vältummat sa...

Hoppas jag vinner:-)
Kram
Åsa

Anonym sa...

Ha, ha...nu är jag inte lika deppig längre. Hoppas på tur i din tävling och idag har jag fyndat Greengate för halva priset.
Det är inte fy skam!

Ha en go helg!

Kram Anna

Sjabbig men chic sa...

Vet du hur glad jag blev för din kommentar. Det är så roligt när man gör någon annan lite glad ett tag tycker jag. Jag länkar såklart till dig.

Kram Lisa

lugnet sa...

Du gör underbara smycken!! Hoppas du får en fortsatt härlig helg!!
Kram//Ulrica

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Har just hittat in till din blogg, som jag upplever trevlig och inspirerande! Kul!
Får jag lägga upp den hos mig och följa dig?
Skulle gärna vilja vara med och tävla om än det är få dagar kvar att göra reklam på min blogg men jag länkar till tävlingen
Ha en bra helg önskar jag dig från norra Sverige
Carin

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Nästa fredag håller jag tummarna.
Ha en skön lördag
Kram till dig
AnnaMaria

Ingis sa...

Oh vilka härliga smycke! Så kul att jag hittade dig. Vill gärna vara med på utlottningen. Så jag väntar med spänning. Länkar till dig. Och nu skall jag kika lite mer hos dig.


Ha en skön lördag!

Kram Ingis

@nemonen sa...

Jag deltar gärna i din tävling. Jättesnyggt med pärlörhängen. Smyckena är så romantiska och vackra som du gör. Nu får jag hoppas att fru Fortuna är med mig.

Anna sa...

Tack för kommentaren du lämnat hos mig! Livet kan var otroligt orättvist, känns som vi fått vår beskärda del, nu håller vi tummarna för en februaribebbe:)
Tack och kram
Anna.

Helena sa...

Hej Anna-Lena! Jag förstår att det är många som är med på din utlottning för dina smycken är helt fantastiska! Kram Helena

Huset på landet sa...

Hihi, ja men fredagsmys framför datorn är ju bättre än inget fredagsmys alls ;).
Ja det är konstigt så få män som finns i bloggvärlden. Jag tror inte att en enda har varit med då jag haft tävling. Av nätbutikens kunder är högst 5 % män.
Det är så roligt att din fina blogg fått mer besökare också!
Igår öste regnet ner här, men idag är det sol så trädgården kallar!