torsdag 7 maj 2009

Ge flugan en chans!

Tycker att flugsmällarna från Ikea är lite roliga. Klart att flugan ska få en chans. Om katten har nio liv är det ju inte mer än rätt. Kannan på bilden är också från Ikea och jag tror att den kommer bli väldigt fin fylld med sommarblommor på midsommarbordet.

Hos oss har det varit ett väldigt märkligt väder denna vecka, typiskt aprilväder om man säger så. Ena minuten har det varit strålande sol för att i nästa ersättas av storm, hagel och ösregn. Bilderna är från i söndags då vädret fortfarande var på topp!

Har börjat skola ut lite av mina pelargoner. Såg en bild på dem hur de såg ut tidigare i våras och det var allt annat än en vacker syn. Vilken kraft det finns i grönska!

Mina små prinsar har egna korgstolar som jag sprayat vita. Sammanlagt tid för dem i dessa kan väl vara ca 20 minuter. Men, vad gör man när de har bena fulla med spring??? Maja får kanske nöta lite mer på dem. Kruxet just nu är att hon mer än gärna hakar på sina äldre bröder...

Betongrosorna från Ica Maxi fick hamna på en tavellist på väggen. Lite längre fram får de nog bli sällskap till ett blomsterarrangemang.

Tidningshyllan som jag målade i vintras ska hängas upp på väggen ute på verandan, nära hammocken, som är farligt nära att bli utbytt mot en dagbädd av något slag. Men innan dess måste jag få tag på några gamla fönster som skydd mot eventuellt sommarregn.
1000 tack för alla fina och trevliga kommentarer. De värmer!!!
Imorgon är det redan fredag. Tjo ho!!!!
Kramar Anna-Lena

10 kommentarer:

Elsa sa...

Betongrosor är vackra samt tidningshylla med text.

Hejssan från Helsingfors!

Elsa

Anki sa...

Tackar så mycket!
Måste säga att du har ett underbart hem...& rosorna från Ica-Maxi, visst är dom fina?

Såg att du sprayat korgstolarna =)...det borde jag gjort med symaskinsbordet jag kastade mig över idag, hihi...vilken katastrof!!!...målade givetvis med pensel & hur bra blev det???...nej, nu drar jag iväg o köper spray till andra vändan *fniss*

Håller ALLA tummar i utlottningen! *ler*

Stora kramar

STENLYCKA sa...

Tack snälla för din kommentar, ja jag gillar mitt kök jätte mycket. Nu har jag tittat lite mer på din blogg, du har ju ett underbart kök själv med en jätte vacker matplats och en så fin kristallkrona, är den gammal? Ett underbart hem jag har läst och njutit en lång stund.
Tack för titten och ha en fortsatt bra kväll!
KRAM

Helena sa...

Vilka fina bilder du bjuder på! Tidningshyllan var jättefin och vilken fyndig text!

Betongrosorna är också superfina!!!

Kram Helena

Millas hem sa...

Ja, vilken rolig design på den!
En lite större chans att överleva har den ju! :)
Kannan kommer att bli så fin så med blommor i!
Nu måste jag kika vidare lite till här!

Kram Camilla

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Och jag som var på Ikea, såg inte dom smällorna..Vilka jättefina betongrosor, dom kan ju passa lite överallt. Ja nu ska det bli skönt med fredag.
Kram till dig
AnnaMaria

Vitt o Vältummat sa...

Så fint och så fint du textar. Vad använder du för färg om jag får fråga?
Kram/Åsa

Annika sa...

Så fint du har det...
Gillar brickbordet :)
Önskar dig en trevlig helg, kram

designochsnickeri i lantlig stil sa...

staggisVad fint du hade gjort på tidningskorgen,man får så fina tips,ha en skön helg kramar Eva

Fia sa...

Tack för all inspiration vännen, nu är lägenheten såld!