söndag 24 maj 2009

I väntan på...

sin placering hamnade "Carpe diem" tavlan som jag beställt från "Detalj och snickeri i lantlig stil" tillfälligt på vårt vitrinskåp i köket. Är så glad över vår fina tavla, tack Eva och Johann! Har tänkt hänga upp den på väggen i vårt allrum men inte hunnit med det än och det tar ju såååå lång tid, en skruv i väggen bara. Dagarna går så fort härhemma att vi knappt hinner med att blinka. Allt trädgårdsavfall som skulle iväg till återvinningsstationen igår står fortfarande kvar.Tycker inte att vi hinner med något annat än alla vardagsbestyr om dagarna. Ni vet, tvätta, handla, plocka undan, städa och laga mat. Vet att jag borde fokusera mer på saker som faktiskt blir gjorda än allt som vi inte hinner, men det är lättare sagt än gjort.

Jag hade tänkt att tavlan skulle hänga uppe i vårt allrum men för var dag som går undrar jag om den inte ska få stanna kvar nere. Ska testa och skjuta in den lite mer framför spegeln. Tycker att den är vacker att se på och om jag har den på nere kommer jag att se den mycket mer om dagarna.Under helgen har jag i alla fall äntligen fått upp en gardin som legat på köksön i månader och väntat. Gardinen är sydd av ett gammalt lakan och jag önskar att jag själv kunde få ta åt mig äran men jag har hittat den på Tradera. Men nu vet jag hur jag ska bära mig åt för att sy egna gardiner av mina gamla lakan.

Vad har jag/vi då gjort under helgen? Jo, jag fick en liten idé om en bänk, och efter att vi snickrat och målat bänken, fick jag en ny idé om en rabatt och när vi grävt ur för rabatten, fick jag en ny idé om att lite stenar vore fint och efter att ha plockat stenar....neverending story som ni förstår. Fler som känner igen sig??? Lite av en omvänd Alfons Åberg: "Barn, mamma ska bara...."Bilder på bänk och rabatt kommer nog lite längre fram, sisådär i augusti skulle jag tro.

Nu ska jag kurera min ömma och mörbultade kropp med ett varmt bad!

En fortsatt skön söndag önskar
jag dig som tittar förbi!
Kramar Anna-Lena ♥

7 kommentarer:

Annika sa...

Tradera är bra ibland :) Visst är det så att man har en massa "måsten" hela tiden, men jag har också svårt att koppla bort sådant och tänker nästan aldrig på vad jag hunnit att göra :( Vi får bli bättre på det :)
Hoppas du får en bra måndag, kram

Vit som snö sa...

Åhh vilken vacker gardin!! Perfekt att göra av vackra gamla lakan!
Du har ju hunnit massor utöver vardagsbestyren, flitig som ett bi! Och just återvinning om det så gäller trädgårdsavfall eller hårdplast m.m är ju såå trist, hellre leker man med stenar o rabatter!
Teckensnittet, vad kul att du gillar det. Jaa, det tog ju sin tid o krävde koncentration, jag kan maila o förklara lite hur vi gjorde.
Ha det gott!
Kram Cilla

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Vilken vacker gardin! Jag har massor med vita lakan med spetsar och har tänkt göra några gardiner men kommer aldrig till skott.
Din gardin ser ut som en rullgardin - stämmer det?
Det var jättefint!
Förstår att dagen varit jobbig för kroppen med allt du gjort,-)
Carin

STENLYCKA sa...

Ja vet inte var tiden tar vägen det är så mycket man vill göra och så blir det ingenting. Men du har ju gjort jätte mycket denna helgen underbar gardin har du satt upp och målat och fixat ute i trädgården.
Önskar dig en bra början på veckan
KRAM

corrina sa...

Det är svårt i bland att hinna med mer de tråkiga vardagsbestyren, i mitt fall måste jag hoppa de ibalnd för att göra det extra eller så en dag för mig själv. Kram

Vitt o Vältummat sa...

Fin gardin. Jag har varit på väg i månader nu för att sy sådana;-)
Kram/Åsa

Vitt o Vältummat sa...

Gå in på Vitt & Vältummat. Jag har något speciellt för dig;-)