söndag 3 maj 2009

Vilka spiror...

och då är det inte mina egna jag tänker på... Det blev kärlek vid första ögonkastet när jag såg det lilla slagbordet på loppisen i fredags. Nu är det ju dessvärre så att jag på sistone har kommit hemdragandes med diverse "fynd" . Hemma är det nu överfullt med mina små målningsprojekt och därför kändes det inte helt ok att komma hem med ytterligare lite bråte. Kunde inte släppa tanken på bordet och dagen därpå, efter makens medgivande, blev jag en lycklig ägare av ett gammalt slagbord. Bordet är målat i en mild, grå nyans och jag tänker behålla den färgen. Äntligen en möbel som jag slipper måla!

bordet står lite av veckans loppisfynd. Fatet på fot, lakanet och den lilla tavlan som är en etsning med Stockholmsmotiv har jag fyndat på loppisen "Varuförmedlingen" i Knivsta. Den lilla skålen med lock är från loppisen i Krogsta i Rosersberg.

I sommar har jag tänkt att bordet ska få stå ute på vår veranda. I höst kommer förhoppningsvis vår utbyggnad av huset vara klar och då får det nog flytta in igen.
Har fått en utmaning av Helena med bloggen "Mysigt hemma" och det var lite av en kluring. Helena klarade utmaningen galant och på studs. Klicka här om du blir nyfiken.

Dags att krypa till kojs efter en intensiv helg.

Hoppas att du får en skön vecka!
Kramar Anna-Lena7 kommentarer:

Vit som snö sa...

Jaa det var spiror med klass, den som hade såna!
Vilka fina saker du hittat!
Förstår att du föll för bordet och tur att det fanns kvar!
Kram Cilla

Vit Spets sa...

Halloj där!
Det var verkligen vackra spiror ;-)
Önskar dig en härlig start på veckan!
//Siv

Huset vid ån sa...

Hej! Hoppas allt är bra med dig efter helgen! Vilka fina fynd du gjort, bara att gratulera! Ha en fortsatt bra vecka! Kram Therese

Vardagens guldkorn sa...

Vilket fint bord! Vilken tur du hade att det var kvar! Ska åka förbi en loppis idag på väg till jobbet, såg en stor trä/spånkista där i fredags men blev lite velig och snål. Hoppas den finns kvar! Superfin blogg du har, ska kika vidare lite till! Kram Linda

Gårdsromantik sa...

Nämen vilket fantastiskt vackert bord - ursnyggt i grått - vilken tur att maken gav sitt medgivande.

Kram Maud

Sjabbig men chic sa...

Ja, vilket jättefint bord! Den där tavlan, vad heter konstnären?

Kram Lisa

designochsnickeri i lantlig stil sa...

Vilka fina fynd du gjort,alltid lika trevligt att titta in till dig,ha det gott kraam Eva