torsdag 14 maj 2009

Inte bara vit-frossa...


utan nu har jag även fått feberfrossa. För drygt en vecka sedan avslutade jag min 10-dagars penicillin kur mot halsfluss och nu har den blossat upp på nytt!!! Eller så har jag haft oturen att bli smittad igen, kanske någon i min familj är smittbärare utan att vara sjuk? Hur som helst måste jag försöka få en ny tid hos doktorn i morgon.

I veckan sprayade jag en fågelbur vit. Ursprungligen hade den en mild, ganska fin turkosblå färg men har man smittats med vit-frossa så har man...

Tycker att hjärtat på buren är sött. När min kära make fick syn på det nya tillskottet undrade han förstås vad det var...Det ser du väl, en gammal fågelbur! Då undrade han vidare vad jag skulle med den till...typiskt karlar att tänka på funktion före form *fniss*! Nåja, han har börjat vänja sig med alla min knäppa infall (hoppas jag...).


En grusnejlika fick hamna på bordet i en gammal betongkruka jag gjorde för ett par år sedan. Tycker att den blomman är så skir och vacker. Synd att den inte är perenn!
Nu ska jag avnjuta en intelligent värktablett, borsta tänderna och krypa till kojs!
Kramar Anna-Lena

PS. Hoppas att jag kan presentera de lyckliga vinnarna på lördag men vi får se hur jag mår! Kramis! DS.

9 kommentarer:

Hanna sa...

Vilka fina skor du har på jobbet.
Krya på dig.
Hanna
blommorifonstret.blgospot.com

Vit som snö sa...

Nämen så trist att bli sjuk igen!! Man kan ju bära på smittan utan att själv vara sjuk så kanske hela familjen borde ta svalgprov.
Hoppas du kryar på dej!
Buren blev hur söt som helst!
Tänk vad vitt är underbart!
Kram Cilla

Huset vid ån sa...

Åh, Vad fin buren var...O grusnejlikorna är väl för fina! jag håller med dig...Synd att dom inte är perenn. Tråkigt att du blivit sjuk igen, Hoppas du piggnar till snart! Må så gott o krya på dig! Kram Therese

Helena sa...

Hej! Min man är likadan, sa att jag ville ha ett trä-&-tecken på en hylla hemma, "Varför då, vad betyder det, till vilkan nytta" svarade han! Krya på dig! Kram Helena

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken stor och fin fågelbur, har upptäckt att de passar så bra överallt. Så trist och bli sjuk igen, kan ju vara en frisk smittbärare, har du hund? Kan vara den.. Hoppas du får medicin snabbt nu, bädda ner dig och vila.
Kram till dig
AnnaMaria

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon, det är jag igen. Boken är helt klart bra, många fina bilder och bra tips. Sen i juni kommer boken du Måste Ha! vet inte vad den heter, men det är Inspiration i vitt och Romantiska hem, två Värmlandstjejer som gjort den. Krya på dig nu
Kramis AnnaMaria

STENLYCKA sa...

Vad tråkigt att bli sjuk igen hoppas ni hittar smittkällan och att du snart kryar på dig.
Buren blev jättsöt.
Må så gott och kryapådigkram!

Huset på landet sa...

Å så synd att bli sjuk nu då det är så vackert ute. Ett envist A-virus cirkulerade på 5-åringens dagis många månader, men nu verkar det vara över!
Fågelburen blev jättesöt!
Nämen så intressant att du har dina rötter i Vasa-trakten! Själv befinner jag mig ca 80 km söderut, i Närpes, en liten svenskspråkig stad vid kusten.
Mmm Rally, det var gott det...Å Jaffa och syltgrisar mums!
Brukar ni fortfarande hälsa på släktingar här eller finns det inga nära släktingar kvar?

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Hej,

har fortfarande lite släkt kvar i Finland men den enda som jag har regelbunden kontakt med är min farmor. men, hon är väldigt gammal nu och börjar bli dement. Har inte träffat henne på länge men ev. blir det ett besök dit i sommar.

Kram