onsdag 25 februari 2009

Morgonmys!

God morgon!

Det känns härligt att få vara hemma och inte stressa i väg till arbetet på morgonen. En av fördelarna med läraryrket. Idag funderar jag på om vi ska åka en sväng till Sigtuna för lite skridskoåkning och pimpling på isen. Barnen har aldrig pimplat och det skulle vara roligt för dem att prova på det. Dessutom finns det ju några trevliga inredningsaffärer där... för mammas lystmäte!

Häromdagen plockade jag in några syrenkvistar som jag ställde i en glasburk som jag egentligen brukar ha tulpaner i. Jag ville väldigt gärna ta in äppelkvistar men jag beskar träden ganska mycket förra vintern så jag hade inte hjärta att gå lös på träden igen. Det får kanske bli ett par körsbärskvistar i stället.

En riktigt skön onsdag önskar jag dig som kikar förbi. Snart är det helg igen!

2 kommentarer:

Doktorsvillan sa...

Hej! Måste hålla med dig om att blogspot är finare! Jättemysigt har du fått det! Lite vemodigt att du lämnar metrobloggen, finns ju inte några inredningsbloggar kvar. Jag prövade blogspot ett tag men tappade nästan alla läsare och då var det inte lika roligt. Man måste nog gå runt och kommentera en del på andras bloggar för att få läsare. Lycka till med nya bloggen! Hälsningar

Vit Spets sa...

Halloj där!
Mysigt med pimpling & roligt för mamma om det finns någon inredningsbutik att strosa runt i sen :)
Skall iväg till jobbet mitt nu så jag önskar dig en härlig onsdag - vi har strålande sol ;)

//Siv