onsdag 15 april 2009

Drömmer mig bort...

till soliga dagar så här en gråmulen onsdag. Hoppas att onsdagens eftermiddag bjuder på lite sol. Igår fick vi riktigt härligt väder till sist. Satt och bläddrade i genom mina bilder och hittade lite härliga försommarbilder. Tänk, snart är vi där igen. Här brukar vi sitta i solnedgången och avnjuta ett glas rött vin samtidigt som vi lyssnar på koltrastens sång... eller rättare sagt barnens liv och stoj! Men, det hör också sommaren till -att vända lite på dygnet och umgås med nära och kära.
På vår uteplats har vi en gammal kyl som jag har målat bubbelgumsrosa. Tyvärr gick frysfacket sönder förra sommaren och jag är osäker på om skåpet har överlevt vintern. Håller tummarna för annars måste jag jaga en ny kyl...

Här brukar jag spendera halva dagarna *fniss* men jag drömmer om att få göra det. Min tid kommer så småningom... Oftast används hängmattan flitigt som gunga av våra tre små busar!

I vår trädgård står ett gammalt träd med de mest ljuvliga biggaråer man kan tänka sig. Tyvärr har den inte givit så stora skördar de senaste åren. Kanske för att trädet börjar bli gammalt? Tar tacksamt emot tips på hur jag ska öka skörden från någon kunnig trädgårdsintrsserad bloggare.

Har en del nya planer för vår entré. Fast med tre små barn hamnar det långt ned på prioriteringslistan. Men drömma bör man annars dör man!

Här är ett litet projekt vi sysselsatte oss med för 3 somrar sedan. Vi byggde en liten riddarborg åt våra gossar. Här har de haft mycket kul. På baksidan av tornet har vi gjort en liten klättervägg och givetvis finns det en lönngång ut ur borgen genom en "byrå" på baksidan.
Det var allt för idag för nu måste jag hitta på något påsklovskul med mina barn. Ska sno ihop lite trolldeg tror jag, det var länge sedan!
Ha en skön dag!
Kram Anna-Lena


5 kommentarer:

Fransk inredning sa...

Åh,så mycket fint du visar! Kraam Susanne

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Vilken härlig altan ni har! Där förstår jag att ni vill sitta, ljumma sommarkvällar och bara mysa.
Kram
Marie

Flaggduken 2 sa...

HVilken under bar veranda du har & vilken fin trädgård.
Coolt med en borg till barnen, det måste ha varit ett jobb det...
Är lite nyfiken, vad är du lärare i för ämnen el i vilken årskurs?
Har själv arbetat inom skolan under några år som Bildlärare & klassföreståndare dock inte längre.
Har för övrigt trivts väldigt bra i skolan med flitiga elever & goda kollegor.
Kram Petra

Fredrika sa...

Hejsan, svejsan,
Vilka underbara sommarbilde. Riddarborgen är ljuvlig. Och lönngång ut genom byra - låter lite Narnia..... Måste be min man bygga lekstuga i sommar.
/Fredrika

Vitt o Vältummat sa...

Vilka fina sommarbilder. Jag blev trädgårdssugen när jag såg dem:-) Får gå ut en runda i dag...
Ha en bra dag Åsa