tisdag 14 april 2009

Rond 3...

och så var det dags igen. Upptäckte 30 vattkoppor på min yngsta son Simon idag och nu har 3 av 3 fått det. Hoppas att han inte blir alltför besvärad av kopporna. Jag är i allafall väl förberedd om värsta scenariot infinner sig- laddad till tänderna med både potatismjöl och tavegyl. Ska nog ge kopporna en tuff match! Det kom i alla fall lägligt och jag är glad över att alla våra barn till sist har fått sjukdomen. En av mina bästa vänner fick vattkoppor på sin 15-årsdag och det var ju så där lagom kul!

En fortsatt skön påskvecka önskar jag dig som hälsar på!

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så bra att du är taggad till tusen - kopporna har inte en chans mot dig!

Tack för barntipsen - Maileg är jag nästan 100 på att ta - Lillepjuttens lät ju jättespännande - var det danskt - jag måste googla på det.

Kram Maud

Huset på landet sa...

Tråkigt med vattkoppor, men alla ska ju ha dem förr eller senare, så det är nog bra att få det undanstökat. Vår tjej (som då var nästan 2 år) fick vattkoppor några dagar före vi skulle resa till Spanien och det var så lagom kul
:(. De som satt bredvid oss i flygplanet såg inte riktigt jättehappy ut, men vi fick inte avboka resan heller.
Soppterrinen med den underbara planteringen var verkligen otroligt vacker!

Flaggduken 2 sa...

Vatten koppor är inte kul, men bäst att få dom som barn.
Min man fick vk när våran son var ca 1 år & det är 10 år sedan, & det var ingen kul historia. Han var hemma i tre veckor & blev sjuk med stort S.
Ser att ni har en hängmatta, gud så trevligt.
Ha det så gott trots koppor & hoppas att ni kan njuta lite av våren i alla fall.
Kram Petra