måndag 13 april 2009

Finaste soppterrinen...

i Bloglandia?!? Måste bara visa denna ljuvliga plantering som min svärfar har gjort i en gammal soppterrin. Beundrar den varje gång jag besöker dem och eftersom svärmor hör till en av mina flitigaste bloggbesökare ville jag överraska dem med ett litet inlägg.
I terrinen har svärfar Sune bland annat planterat violer, murgröna, brudslöja och rosa (hmm... )våreld? -en väldigt lyckad kombination i alla fall!
Det lavendelfärgade mönstret är väldigt vackert. Tänk att från den här terrinen har det serverats soppa under Sunes barndom.

Måste också visa deras ljuvliga Magnolia inköpt på Blomsterlandet på självaste påskafton. De var så snälla och släpade hem en åt mig med, men jag valde en praktmagnolia. För alla er som är sugna på en egen blommande Magnolia i trädgården kan jag tipsa om att det finns fina exemplar på Blomsterlandet för en bra penning just nu, 249-299 kr. Rena klippet om man jämför med Plantagen.
Natti, natti och dröm sött!


9 kommentarer:

Vita små hjärtan sa...

Tack för titten o din kommentar hos mig. Fint du har det! Ha de gott!

Gammalt o nytt sa...

Åh så fint i soppterrinen!!
Hoppas att påsken har varit underbar.
Kram Irene

Vit Spets sa...

Halloj där!
Tack för gratulationen & Grattis till Dig i efterskott... ljuvlig plantering i en bedårande soppterrin! Tänk här uppe har vi massor av snö kvar...
Önskar dig en härlig vecka
//Siv

Signe 1 sa...

Kul att du lämnade en kommentar hos mig, så jag hittade hit:-)Vilka fiina bilder du bjuder på! Ha en fin dag, Kram Sofia

Helena sa...

Vad fint det blev! Soppterrinen var verkligen ljuvlig! Kram Helena

vit och pastell sa...

Hej! Vad roligt att du oxå hittat till Flitiga Fredrika! Visst har hon fina saker! Jag är faktiskt ute efter en magnolia :) Blomsterlandet säger du - i Märsta eller?

Kram Maria

Flaggduken 2 sa...

Oj så sött & fint.
Kram Petra

Vit Romantik sa...

Så skoj du hittade till mig och lämnade ett spår:)

Så fin blogg du har!! Det verkar vara ett underbart läge på ert hus med naturen runt hörnet!

Ha en härlig vecka kram Johanna

designochsnickeri i lantlig stil sa...

Åh,tack rara du för allt det fina du skrev om oss,va fint ni verkar ha det trots att ni har så små gullungar.Det vet man ju av erfarenhet hur lite tid man hade då