torsdag 30 april 2009

Mina sötnosar!

Mina söta små pojkar plockade blommor till sin sjuka mor på vägen hem från dagis i går. Det räckte till lite arrangemang såväl ute som inne.
Här har blommorna precis kommit ned i vattnet, därför ser de fortfarande lite trötta ut. Gamla brickor i nysilver är användbara. Ofta hittar man dem för en ringa peng på loppisar. Köpte en väldigt stor bricka på Myrornas för en tid sedan och där fick jag betala ett överpris. Dagarna efter hittade jag samma brickor till halva priset på andra ställen. Kändes lite snöpligt men jag är i alla fall väldigt nöjd över min stora bricka. Ska försöka göra ett stativ åt den och använda den som ett brickbord. Vi får se om jag lyckas... bilder kommer kanske så småningom.
Hittade min gamla skolplansch ute i förrådet. Den har följt med oss ett tag. Köpte den för ca 10 år sedan och på den tiden hängde den i vårt kök på Reimersholme. När vi flyttade till vårt hus hade vi den återigen i köket en tid innan den hamnade i förrådet. Tanken var då att den skulle pryda min verkstad... men förrådet tog överhanden och verkstaden är numera i tvättstugan. I sommar har jag tänkt att ska den få hänga ute på vår veranda för att till hösten få flytta in igen.
En Mysig Valborgsmässohelg önskar jag dig! Kramar Anna-Lena
9 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Dom planscherna är inte så många som har kvar, lyckliga du som hade en. Så gulligt och ge dig blommor. Och jag har sett att såna brickor blivit dyra. Loppis-säljarna vet vad vi är ute efter..
Ha en go och skön Valborg
Kram till dig
AnnaMaria

Lilla Blanka sa...

Hej!

Gamla skolplanscher är så fina tycker jag, och din är jättefin!

Söta små arrangemang..riktig vårkänsla!

Kram och ha en fin Valborg!!!
Mia

Flaggduken 2 sa...

Ha en underbar Valborg hos svärföräldrarna! Vi firar som ni först bär det av till pappa och där äts det gott,sen går vi & kikar på Majeld med körsång, lotterier, korv, fyrverkreier osv.
Härligr att vädret är så fint, i kväll behöver man inte frysa.
Många kramar Petra

Det värmer med blommor från barnen, de plockar & ger med hjärtat.

Huset på landet sa...

Så många fina inlägg du hunnit med, trots att du är lite krasslig! Vilken söt bukett och så fint har du arrangerat dem med nysilver och fattigmanssilver. Här är det inte lika lätt att hitta nysilver som i Sverige och vi får betala betydligt mer.
Skoplanschen är så charmig också!
Trevlig Valborg!
Kramar, Nicole

Helena sa...

Det är så fint med vitsippor! Om några år plockar nog min son en bukett till mig också, så mysigt! Ha en trevlig valborg! Kram Helena

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Så gulligt av dom att plocka blommor.... Var glad så länge de gör det, innan de blir för stora och tycker att det är pinsamt...

Skolplanschen var jättehärlig!

Kram
Marie

corrina sa...

Jag har anv, till mitt brickbord (underredet) Det är nått man har till vävslolen eller när man spinnergarnet. Vet inte vad det heter men de brukar gå för en billig peng 3 eller 4 benta. Lycka till

Inspiration i vitt sa...

Så charmigt det är med gamla skolplancher, nostalgi.
Silverbrickor av alla de slag och storlekar är såå användbara , jag använder de mycket som blomfat, tycker det är så fint.
Ha en go helg och kram på dig/Ingela.

corrina sa...

Nu ligger bilden på brickbordet på högersida på min blogg. Hoppas att det var det du menade. Kram