söndag 12 april 2009

P som i påskmat

Sitter här, mätt och belåten, efter att till fullo avnjutit ett underbart påskbord med alla dess delikatesser. Tack, snälla svärmor för att du håller på traditionerna. Vad skulle vi göra utan dig, alltid lika gott och trevligt!
Det smygs fortfarande in lite nya påskdekorationer här hemma hos oss. Ovan skymtar mitt senaste loppisfynd, en liten glaskupa med ett teakfat som jag genast målade vitt.

Hittade söta, vita fjäderkransar på Blomsterlandet igår. En hamnade som dekoration i tallrikshyllan och den andra hängde jag upp på vårt nymålade skåp! Det är nu äntligen klart och efter att ha levt i kaos i över en vecka är det nu lite ordning och reda på torpet igen. Fler bilder på det kommer så småningom.

För nu tänker jag njuta av min påskledighet och bänka mig i soffan och se en film som jag fortfarande inte har sett, antagligen är jag sist i hela Sverige... Men mitt livsmotto är: "Bättre sent än aldrig"! MAMA MIA !

Glada påskkramar från mig!

3 kommentarer:

Flaggduken 2 sa...

Hej söta du!
Tack för alla fina kommentarer du lämnar,det är så kul.
Du verkar ha haft en påsk med god mat & em massa bestyr(fast det är ju kul att få fint hemma).
Själv for jag & min man upp till Sälen i torsdags för att träffa våra barn som är hos farmor & farfar(som håller till mycket där under vintern). Tanken var att fira en härlig påsk i fjällen.
För mig blev inte den vistelsen varken härlig eller kul då jag fick värsta sortens magsjuka torsdag natt.
Så i går em for vi hem till Örebro igen, jag fortfarande med influensa och flera dagar tidigare än beräknat. Ja, så vart det med påsk-mat & vin i dagarna tre för min del...
Känner mig ngt bättre nu i kväll & orkar naturligtvis hänga lite i bloglandia.*hihi*
Ha en fin fortsatt påsk!
Kram Petra

Snuttan sa...

Underbar blog du har
Mycket fint

Missa inte min tävling
Kram
Åsa

Mitt Måleri sa...

hej
tack för dina gulliga kommentarer och för att du vill delta i min utlottning, 2 lotter ligger i min låda till dig =) Lycka till
kram pia