torsdag 9 april 2009

Nu drar jag till Blåkulla...

Fick en hel del äppelkvistar efter trädbeskärningen i veckan och några fick hamna i en gammal kanna med lite vita fjädrar. Kannan har under veckan som varit vandrat runt lite här hemma. Men idag fick den nog sin slutgiltiga placering och hamnade då på vår spegelbyrå i sovrummet. Vi får se hur det går för enda allergikern i huset, det är nämligen jag...

Blev inspirerad av Petra och hennes fina blogg flaggduken och har också gjort lite påsketiketter som jag tänker hänga lite här och där.
I afton gick två av mina älsklingar påskkäring för första gången. Blev riktigt nostalgisk när jag såg bröderna lomma i väg hand i hand för att ringa på grannar i närområdet. Hönsmamma som jag är smög jag efter dem i buskarna och jag mindes också min egen möhippa då jag som påskkäring fick stifta bekantskap med grannarna. Rätt pinsamt var det när jag alldeles själv fick gå runt och presentera mig som nya häxan i kvarteret.
Kvällens tur blev en succé. Mina påskgubbar var överlyckliga när de kom hem med massor av godis och 72 kronor att dela på - att vi inte har tänkt på det här förut!

Det var så vackert när vi kom hem. Över fältet låg dimslöjor som bjöd in till dans och därför drar jag nu till Blåkulla ett litet tag.
Njut av påskmat, godis, ledighet och allt annat som hör påsken till! En riktigt Glad Påsk önskar jag dig! Påskiga kramar från Junohäxan
1 kommentar:

Gårdsromantik sa...

Hihi!

Ja vem kan motstå de små sötnosarna!

Ha en riktigt Glad påsk med massor med Gott!

Kram Maud