söndag 5 april 2009

Vår lilla hall

Hej hopp,

vilken underbar vårdag vi hade i går. Hela familjen var ute i trädgården och pysslade. Lilla Maja och Hugo var så söta när de stod och tvättade sin riddarborg -härligt när alla hjälper till och dessutom tycker att det är kul!
Egentligen borde jag väl visa lite bilder från stöket ute men är inte riktigt klar med verandan ännu så det få i stället bli lite bilder från vår lilla entréhall. Rummet är en föredettta farstukvist som vi lät bygga om för många år sedan.

Då rummet bara är omkring 4-5 kvm får inte så mycket plats. De enda möbler vi har är denna lilla byrå, ihopsnickrad av två "moppelådor från Ikea och en sittbänk.

Är väldigt förtjust i olivträd men har bara ett litet än så länge. Såg ett stort på Plantagen i går men det kostade tyvärr 600 kr. Lite för mycket för mig just nu...men drömma kan man ju alltid!


På zinkhinken har jag skrivit dit "Crea Diem" med vanlig krita. Och här avslöjas också att jag inte har planterat om mitt olivträd utan det står fortfarande i sin köpekruka, fy på mig! Det blir något att åtgärda under dagen.

Här är min lilla "Arvid". Han har bott hos oss i ett år nu och jag tycker att han är jättesöt. Hittade honom på antik-och samlarmässan och det blev kärlek vid första ögonkastet.
Presenterade lite nya planer angående hallen för min make häromdagen. Skulle vilja flytta ytterdörren och fönster så att det får plats en pardörr i stället för en vanlig och lite pärlspont på väggarna. Projekt saknas inte direkt men det finns inget som säger att det går att göra längre fram i livet. Allt behöver ju inte hända på en gång. Tålamod är en dygd för en otålig person som jag.
En härlig söndag önskar jag dig. Hoppas att vi får njuta lika mycket av vårsolen och det vackra vädret idag!
1 kommentar:

Flaggduken 2 sa...

Oj, vilket vackert hem du har.
Vitt & vilsamt, precis som jag yycker är så fint & inte heller "för mycket av det goda", utan helt perfekt.
Kram Petra